fredag 9. mars 2012

Go´dagen er her..........selveste Fredagen folkens!
Bare ordet Fredag gir en sånn gooood følelse inni hele meg,gler meg til kvelden og familiekos foran skjermen!!!Vi skal le godt av  alle de gode måtene dommerne  The Voice selger seg inn til artistene på...Yosef eier jo ikke skam,men på en herlg måte.Hvem kan la være å glise når han blotter sine kritthvite tenner???Her i heimen synes vi Sondremann har valgt ut de beste så langt....men hvem er ikke god da forresten???Er så imponert!
Spent på å se dagens knippe med flotte artister!
Huset er særdeles nydusjet på utsiden,nå skal jeg utfordre skjebnen en smule og prøve å vaske litt på en fot...blir nok ganske god på hinking eterhvert...aldri godt å vite når det kan være nyttig - 17.mai og det berømte  eggeløpet kan nok bli min vei til berømmelse!!!!???
Men før vaskebøtta kommer frem har jeg lagt og skult litt bortpå fugleburet mitt her som har forflyttet seg noen ganger i det siste ukene.Nå har det faktisk bare stått på gulvet...Men skuler man nok på en ting så kommer løsningene til slutt,så nå har jeg fått det opp på dette lille bordet her i fjuskebiblioteket vårt.
Så deilig bare å flytte litt rundt på ting så blir det litt nytt her på en måte....ganske greit med forandring når man ufrivillig må være innenfor husets fire vegger over lengre tid:)
Så med nyforflyttede ting og "fornyet" stue,fyr i ovnen og pissregn ute er det bare å kose seg....

fin fredag:)


6 kommentarer:

 1. Önskar att jag kunde njuta av det, känner mig mest nerstämd och lessen idag. Kanske bättre imorgon. Hoppas du njuter. Fin bur. Kram

  SvarSlett
 2. Hei! Nydelige bilder! Jeg er også glad i fuglebur, og går og ønsker meg fugleburet til Lene Bjerre. Det er lov å drømme, ikke sant? Ha en fin fredag!

  SvarSlett
 3. Å jag drömmer om en vit fågelbur med en liten vit fågel i som kan sjunga för mej i mitt hobbyrum.
  Men jag ogillar tanken på att fängsla någon som vill flyga fritt.
  Trevlig helg, Ulla

  SvarSlett
 4. Love the cage and the faux livre wallpaper is fabulous.

  Bon week-end a vous, Leeann x

  SvarSlett
 5. Jaaa, gledet meg til å se the voice.. så herlig! Pst.. den krona er kjøpt i butikken jeg jobber i.. klikk på solhauglinken i bloggen min, der finner du både fb siden og ny blogg.. vi sender deg gjerne en krone, lett er den og.. så ikke dyr å sende! Vi har noen få kroner i gjen :) God helg til deg! Klemmer

  SvarSlett
 6. Ønsker deg en herlig helg ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)