tirsdag 20. mars 2012

Fransk Lavendel...


 ...overskriften kunne nesten hørse ut som en parfyme eller såpe,som i og for seg er deilige ting madamen her godt kan like,men som dere vet liker hun også veeeldig godt å drømme seg bort i vakre hjem og interiør....og det gjør jeg her!!!
 Uten at jeg vet noe som helst om saken,siden jeg har hentet bildene her fra et polsk blad og er komplett ute av stand til å i det hele tatt prøve å innbille meg at jeg kan forstå noe som skrives der,antar jeg at dette nydelige huset ligger i Frankrike.
Vi sier det sånn.Derav forklares første del av overskriften.Og når du ser på den nydelige fargen som går igjen i huset her så skjønner du nok sikkert dette med lavendel også tipper jeg:)


 Visst kunne man brukt andre ord i overskriften,når jeg ser på desse bildene står god-ordene i lang kø oppi knolten min.
Elegant,vakkert,nydelige,tøft...og slik kan jeg fortsette!!!!
Myke deilige tepper og tekstiler i kontrast til det mørke tøffe!Perfekt ikke sant?En liten mursteinsvegg på siden der er heller ikke å forakte...
På badet fortsetter interiøret i den samme elgante og rustikke stilen,dog en smule mer moderne.
Sengeteppet er også lavendelfarget,og legger man litt godvilje til tror jeg vi sier katten har litt lavendelfarge den også!!!


Tøff og koslig gang...herlige murvegger og gammelt skap,og praktisk knaggrekke med tavler på for hver dag...den var smart altså...vi kjenner vel alle til at det skal huskes ting og aktiviteter for ungene både titt og ofte,her er det enkelt å holde styr på timeplanen!!!Nå skal jeg prøve å konsentrere meg om min egen timeplan...husmoraktiviteter er herved påkrevd!!!Men aller først,en deilig dusj med såpe som faktisk lukter


deilig lavendel ;)


3 kommentarer:

 1. Som alltid helt nydelig!

  Ha en strålende dag;)

  SvarSlett
 2. Fantastiske bilder *sukk*
  -Takk for nydelig inspirasjon : )

  Tirsdagsklem fra Karina

  SvarSlett
 3. wow wow wow... love the bed and the bathtube :))
  enjoy your week, hugs, svenja

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)