mandag 5. mars 2012

etter inngående studering...
....av taket og dets akutte behov for maling i går,klarte jeg å humpe meg bort til Mac´en og straks litt kjekkere ting å stirre på!Heldigvis var både butikkene stengt,lommeboka slunken og jeg lettere handicappet slik at jeg slett ikke kunne gå helt bananas i alt av vårens nyheter....annet enn på liksom.Men der og da etter maaaange kjedelige timer på sofaen med den skada foten høyt til værs var nok nok og liksom-shoppingen min ble en gledelig adspredelse.Som naturligvis bare gjorde meg enda mer shopping-sugen i virkeligheten,men selv om butikkene er åpne i dag er jeg fremdeles handicappet og har slunken lommebok i dag også ;P
Desto deiligere å drømme litt...så her ser du alt det fine jeg har "shoppet" så langt....


1.Superkul chillNorway-bukse ,Bluebird heter den og jeg fant den hos Nordljus  2.Snerten og tøff veske fra Creative Lounge nettbutikken i Sverige  3.Superduperfin og fristende Stella Cardigan fra ChillNorway,love it!!!  4.Superromantisk og skjønn og sikkert nydelig å ha på seg-kjole fra Les Ours,har prøvd å skaffe meg den men ikke helt i mål enda!
5.Kuleste veska på lenge,Star Bag fra Frontrow Living!  6.Og denne jakken/anorakken ble jeg hodestups forelsket i på G-Max i Breivika....herlig turjakke for meg med dogsa,elsker fargen og de søteste små rysjene her og der!Fra flinke Kari Traa!!!   7.Fant Hunterstøvler i samme farge som kari Traa jakken,men klarte ikke fikse bilde så da tar jeg heller med bilde av sølv Hunter,som slett ikke er å forakte det heller.Vil gjerne ha både til meg og Martine faktisk!  8.Vips så gikk det 1300,- kroner til et par gode tursko også,med høyt skaft for slike klossmajorer som meg som stadig kan finnes på bakkenivå i krampeaktige bevegelser og med høylydte au-lyder og nye overtråkk....og forstuelser!!Tøffe og deilig sko fra Merrel,hos Brandos!  9+10.Tøffeste klærne kommer definitivt fra danske Nü by Staff-Woman!!!  11.Råe boots fra Munderingskompagniet funnet hos TinTinStyle...tøffe og se på og basert på tidligere boots-historikk er jeg nokså sikker på at de er gode å gå i også!En fordel når man har to afghanske mynder som drar meg fremover og en afghansk mynde som drar meg bakover...godt fotfeste er et must!!!  12.Hvem fikk ikke akutt behov for å være pirat når Vår dukket opp i denne tøffe hodeskallegenseren??Ihvertfall jeg!!!!
13.Liten,snerten veske/pung med dusk på fra FrontrowLiving!!Ja takk! 14+15.Fint og deilig ull-undertøy fra Kari Traa,kjekt å ha!(også veeeldig fint i lilla,rett så det man kan få lyst på et sett til!!!)  16.Hmmm...jeg har visst en svakhet for litt bling og nagler og dermed ble desse bootsene også med i shoppingbagen!Fra Bubbleroom!
17.-antrekk nok en gang,stilig sant?  18.Deilig skjortekjole i favorittfargen min fra Vintage by Fé!  19.Falt pladask for dette bildet,nydelig bluse og smykket er den berømte prikken over i´en.
Bilde til inspirasjon fra Pinterest!  20.Regntøy er et must for en ekte Sunnmøring,og selv om jeg har opptil flere regnjakker allerede så kunne jeg jo tenkt meg minst en til.Søs Jensen har utvalget,denne liker jeg godt!:)  21.Tøffe accesoires er et must og dette armbåndet kan vel kule opp det meste!  22.Gode og fine singlet´er kan man da slett ikke få nok av,denne er fra ...Rosemunde I think!
23.Cream tunika/kjole ....faller visst for det meste i yndlingsfargen for tiden!Nettbutikken Mortil3 kunne by på denne,men den er nok å finne sånn nesten overalt...Cream har dessverre overekspandert seg i mine øyne  24.Nå er ikke jeg noe sjal-dame,tvert imot,men akkurat dette synes jeg var tøft og sikkert av det kjekkere slaget å bruke etter mine kriterier!Trenger slett ikke knytes på noe spesielt vis og er ikke for stort.Også leopard da.My thing liksom:))) Men hvor var det jeg fant det hen mon tro?  25.Mobilveske...snakeskin.Ja takk!
26.Deiligste "onepiecen" fra ...denne tror jeg absolutt jeg må ha på rett også!!!! Best å ringe nærmeste forhandler og sjekke stoda...tror E! i (Åle)byen har merket! 27.Tøffe øreringer...til og med dattera her i huset ville visst ha desse da hun tilfeldigvis kom forbi her!Fant dem hos nettbutikken Boozt,fra Friis Company!!
28.Litt mer nagler ja...det var vel ikke noen bombe.Knallstilig armbånd også fra Friis Company 29. Og fra nagler går vi over til noe helt annet,englevinger!!Det er også et elsket symbol for meg.Begge armbåndene er fra Boozt,dette med englevinger er fra merket Stylesnob.Utrolig mange tøffe smykker hos Boozt,ta en titt!!   3o. Fra MiinTo,kjempetøffe sko fra Nude,perfekt farge og sikkert deilige på!  31.Hos MiinTo fant jeg litt av hvert (hm,gjør jeg ikke det alle plasser da??) - til og med på salg,deilig Jozefina tunika fra Cullture,fine-fargen og akkurat sånn som jeg liker å dasse rundt i hjemme! 


Konklusjon....sammensuriumdamen har liksomkjøpt myyye fornuftig - 
sko til all slags bruk,ullundertøy innerst og gode jakker ytterst!Litt stæsj må man ha,en tøff veske er alltid bra!Og det enste jeg mangler her er en frisørtime så hadde jeg vært klar for våren og det som måtte komme.Frisørtimen må vente litt til...jeg er i midt-i-mellom-stadiet...det verste stadiet som finnes,Ikke Kort,ikke langt...ingen frisyre i det hele tatt og jeg føler meg ikke akkurat så fjonge!Men jeg har en plan...håper frisørdamen sier seg enig og mener eg kan kle det jeg har tenkt ut!Og nå når jeg ligger her og bruker tiden på enten taktitting eller liksomshopping og slike fornuftige fjøremål så kan nå sveisen bare få være som den er...enn så lenge.EN ting er sikkert....


forandring fryder
(både på kles,sko og hårfronten!)
4 kommentarer:

 1. SUPERSNYGGT!!
  Nu gäller det att gå ner i vikt, så man passar in i dessa skönheter!! hihi

  Ha en fin vecka
  Kram Tina

  SvarSlett
 2. Hehe ler så jeg griner her... 90841998 tilfelle du vil skravle.
  Synes jo masse synd på deg. måtte ligge slik og i tillegg kun liksom shoppe. Livet er for kipt aha... Mye fint du har finni.:)
  Klæm!

  SvarSlett
 3. En fin mandag til frk....som snart er frue:) hihi
  Anorakken fra G-max OMG kjøpe, kjøpe og alt med dødningshoder rocker jo!

  SvarSlett
 4. Men så inspirerande!!!! Hoppas du haft en fin start på veckan! Kraaaam

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)