mandag 19. mars 2012

en lyseblå drøm.....

 ....for små (og store) jenter!


"Ååååå"- stønnes det inni meg,dette var et lite nydelig paradis!
For noen skjønne fargesammensetninger (som tilfeldigvis er de samme som er påtenkt vår leeenge påtenkte lekehytte som bare bli en realitet i år får jeg håpe,men akkurat i dag er det nok noe av det siste det tenktes på med nysnø,vind og hufsetufsevær ute.)Rødt og lyseblått er nesten det skjønneste jeg ser - sukk!
Og det stripete gulvet var bare fantastisk!!!Her er det noen heldige barn som virkelig har mye spennende å leke med,det var fryktelig mye kjekt rundt om i alle hyller,kriker og kroker!
En lysekrone dingler lekkert,og se:gammelt fint porselen med en skjønn serviett!Hvis jeg var liten jente igjen hadde dette vært den perfekte lekestue sier nå bare jeg!!!!Dette var veldig inspirerende og gjett om jeg er glad jeg bare kan lete frem igjen dette innlegget senere og herme pittelittegranne:)
Det finnes jo så utrolig mye skjønt i denne genren i butikkene,- Green Gate,Rice ispedd litt gammel arvet sjarm...ser for meg en liten Maileg-krok med de skjønne kaninene med møbler etc hadde vært koslig!(Gosh har dere forresten sett Tolix-stolene til Mailegkaninene???Dåååån!!!)Faktisk tror jeg en mor rett og slett kan gå amok og bananas og berserk på en og samme gang hvis og når hun skal handle inn til en lekehytte i denne stilen!Kjenner det allerede på meg,haha:)5 kommentarer:

 1. Ja dette var fint :)
  Ha en flott og solrik dag!

  SvarSlett
 2. Tror rett og slett jeg kunne kost meg inne i en slik lekehytte jeg og......så herlig.
  Ønsker deg fine dager, her snør det, men på hytta er det heldigvis vårlig....klemklem

  SvarSlett
 3. Det var gøye planer Tove! Du kommer til å kose deg med dette, "kose deg en fillehaug" som vi sier her jeg bor :))
  Endelig får jeg lagt inn kommentar til deg, har prøvd flere ganger i det siste, men blir kastet ut av internett når jeg har trykket på kommentar-feltet ditt?!!
  Anyway, Det gikk nå!
  Kanskje du skulle kikket i tapet-boka Pip collection 2! Masse i rødt og lyseblått! Ser helt for meg at du koser deg med tapetsering av esker og diverse!
  Ha ei strålande uka Tove!
  Stor klem fra Mona

  SvarSlett
 4. This is so nice !!!!!....love happy week from me...xxx....

  SvarSlett
 5. Aldeles nydeleg!!! Fin inspirasjon til leikestua vi skal pusse opp til sommaren:)

  Ønsker deg ei fin veke!

  Klem Marianne

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)