søndag 5. februar 2012

kanskje jeg skulle bli....


..slottsfrue?
Selv om dette kanskje  ikke går under kategorien slott så vil jeg nå påstå det er et lite slott likevel jeg,ihvertfall slett ikke noe alminnelig husbankhus!Rett og slett et klassisk vakkert hus er det,både inne og ute!Herlig fargeskala på de tidsriktige og nydelige møblene også!
Og et aldeles perfekt hus å drømme litt om.Se for seg hva man ville gjort,hva man ville hatt.Dersom man bare kunne velge....
Spesielt glassverandaen her forelsket jeg meg i...utrolig vakkert i sin enkelhet!Men akkurat dette rommet tror jeg skulle fått vært akkurat slik som det er,elsker fargen og patinaen både på møbler og vegger.Rått,men lekkert og koslig!Lengselen etter vår kommende vinterstue blomstret plutselig opp her...idèene likeså!
Lekker lysekrone i taket... kontrast til de slitte veggene og gulvet,
og de rå Tolix-stolene som bringer et snev av det inustrielle....
Store flotte vindu uten gardiner,man blir i ett med den flotte naturen!
Nydelig inngangsparti!!!


Rett og slett en perle...hvem hadde ikke villet hatt dette da???


Jeg kan ihvertfall med letthet se for meg et liv i denne perlen!!!!!

Jeg må dessverre innrømme at jeg ikke vet hvor jeg fant desse bildene,- jeg har hatt dem liggende upublisert under innleggene mine en stund,og nå når den andre pc´n klikket har jeg mistet alle adresser.Huff,blir sur bare jeg tenker på det.
Synes bare dette huset er så nydelig at det må komme med på sammensuriumet okke som!!!!Så kanskje andre også har lyst til å drømme litt?? Jeg må tilbake til virkeligheten og må vel fortsette på galeien her i heimen..har begynt å kaste og rydde ut masse gammelt fra kontoret og det begynner nesten å bli trivelig her.Måtte bare ha meg en liten pause,kroppen protesterer en smule nå.Utover stuegulvet ligger ukjent antall puslespill utover gulvet,- ungene har puslet og sunget for full hals  i hele dag og har til oppdrag å sortere alle sammen slik vi får skikk på dem!Vekk med alle som er for barnslige..greit å ha stort loft!!!
Men det aner meg...dess større loft,

dess mere rot...?

(jaja,den tid den sorg...loftet skal ryddes til sommeren!)3 kommentarer:

 1. Større loft mere rot? Ja det kan jeg garantere deg. Vi har jo en gedgigen kjeller. trust me den er IKKE bloggbar heheeeee:)) Har ikke noe behov for det heller da.
  Nydelig perle. Jeg hadde nå villet hatt litt gardiner uti der læll jeg da, så litt kaldt ut. Selv på sommeren. Men gardiner kan jo nesten være gjennomsiktige.
  Her står hobbyrommet mitt på dagens plas, bortsett fra å laste opp min første video på UY(hjeeeelp) Rommet er en total katastrofe, flyttet inn i hui og hast før jul og siden har jeg jo slett ikke hatt tid eller ork til å begynne å sortere. Nå må jeg til pers. Dessuten har jeg fått nogle ideer igjen som skal iverksettes. hehheee. Stor knuseklem!

  SvarSlett
 2. Håper du vil bli med på utfordringen! Blir spennende å se hva folk viser :)

  Ha en fin kveld!
  Klem
  -Amalie

  SvarSlett
 3. wooooooouuuuuu !!! me encanta tu blog!
  gracias por tus comentarios!
  un saludo desde Barcelona.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)