onsdag 29. februar 2012

Den eneste........romantikken det blir her i hus i dag,er visst desse bildene fra Lene Bjerre´s siste kolleksjon!!!!!Det er ikke så verst det heller,selv om det i utgangspunktet ikke gikk helt etter (den romantiske) planen i dag!!!:(

 Jeg hadde nemlig tenkt tanken....på å fri!!!Jepp!!!For nå har jeg pinadø mast så lenge på den sirupsnitten av en samboer jeg har uten at noe skjer,at jeg rett og slett må ta saken i egne hender!!!Til tross for jeg er helt for at det er mannen som skal fri,selvfølgelig helst på den mest romantiske måten tenkes kan!!!!Så i dag var det liksom dagen da vi damene kunne fri,og mannen må si ja.Det kan være til min fordel,for jeg er ikke så knakandes sikker på om han hadde sagt ja:/
Men det finner jeg sannsynligvis ut...for selv om det akkurat i dag er skuddårsdagen så er det jo egentlig skuddår resten av året,eller hur???!!!!
I dag våknet jeg nemlig for det første veeeldig tidlig,svimmel,verk i siden g vond rygg ,propp i ene øret og stadig forkjølt og feberheit.Med andre ord,ikke helt i toppform!Har lagt hele dagen,og innsett at den romantiske middagen som hadde surret oppi hodet mitt nok ikke ble i dag.Vi håpte egentlig på at vi skulle ha en annen grunn til å feire også i dag,men det ser ikke ut til at det blir :(

Så romantikken blomstrer i dag for min del bare på desse vakre bildene...
enn så lenge!!!!Nydelige farger,sommerlige blomster....Ser jeg lenge nok på dem så kan det jo hende energien kommer sigende tilbake og hvem vet;kanskje enda bedre romantiske idéer plutselig kommer?
Fikk ihvertfall veldig lyst på vår...for ikke å snakke om sommer:)
Men vet dere hva...selv om det ble berre elende i dag så er det viktigste av alt å huske på og kjenne etter sola i hjertet....

den varmer godt den også:)

Slenger med desse kloke ordene på tampen her,har spart på det på Pinterest og synes det er kloke ord å ta med seg i kvardagen:)
Håper det ble noen andre heldige som ble fridd til og fikk ja i dag....
jeg gir meg forøvrig ikke;)7 kommentarer:

 1. Ooooooooooh! Har du gjort det? Masse lykke til hvis du skal!!!

  (Her har vi late-som-ekteskap på 12te året)

  :)

  Bli frisk!

  Stor frisk-klem fra meg

  SvarSlett
 2. Underbart romantiskt och vårigt!!! Kramar

  SvarSlett
 3. Først må jeg jo bare ønske god bedring; og innrømme at jeg dro en smule på smilebåndet...for jeg har vært der selv... Håpt at mannen ville "få fingeren ut", og ingenting skjedde, fridde på skuddår; og fikk kontant beskjed om det var "mannens privilegie og jobb", så jeg fikk bare vente. Og det kom; på den mest uventede måten; og nå har vi vært gift i 8 år. Så..den som venter på noe godt;). Nydelige bilder du la ut fra LB kolleksjonen; jeg har sansen for en del av det hun designer; men ikke de aller mest romantiske blondesakene. Liker godt å blande klassisk med industri; litt røft er fint. Ta gjerne turen innom meg. Jeg legger meg til følger her hos deg, og gleder meg til å lese hva som skjer. Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 4. God bedring :)
  Du får sende link hit,he,he :)

  ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE BECAUSE ONE DAY YOU WILL LOOK BACK AND REALIZE THEY WERE THE BIG THINGS!

  SvarSlett
 5. Ohhhh! Gjør det! Flinke Tove:)
  God bedring!

  Nina

  SvarSlett
 6. Ti, hi! Godt det ikke bare er meg som tvinner tommeltotter og venter ; )
  Ja, det blir ofte best sånn for meg... Vente med å kjøpe noe, man vet kanskje ikke helt hva man er på utkikk etter heller?... før pluttselig " pang" og ahhaa! ; ) Sånn det skulle være, ja : )
  Så litt ekstra tiltak å sette skruer i nytt panel om det ikke passer, men jeg er sikker jeg altså. Litt sånn gammelt klasserom følelse? :-)

  Håper formen din er bedre i dag og masse lykke til! Så spennende! : D

  -Ha en flott dag og sender over en skikkelig influensa til kjøleskapet ditt, så det blir nytt smeg kjøleskap på deg : D

  SvarSlett
 7. ååå den hagen! Lekkert! Konsol bordet er også digg!
  ha en fin dag håper det blir sol
  klem Hege

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)