søndag 12. februar 2012

As good as it gets....

....ja finere enn dette kan det vel knapt nok bli eller??
Bare dånte aldeles når jeg fant dette fantastiske hjemmet på hjemmesidene til det spanske interiørbladet El Mueble...dette er så lekkert og stilig og elegant som det går an å bli!!!Nydelig og lyst men så tøft med litt beige her og der....
Størrelsen på huset er det selvsagt ikke noe å si på....deilige vindu som slipper inn masse lys og høøøyt under taket - herlig romfølelse!!!For meg så gjør den stilige beige stolen her mye av rommet....det hadde ikke vært det samme uten!!
Nok en deilig stol å synke nedi...ser ganske så behagelig ut den der i kroken der


Slike vindu er bare det fineste som finnes,halvmånen på toppen av vinduet er så lekker og gir både huset og rommet ekstra dimensjoner!!!!

Ååå det er bare så lekkert at jeg blir omtrent målløs!!!
Ja her skulle det kommet inn tre afghanske mynder våte og skitne på beina dere....det kunne gått dersom det lekre lyse teppet hadde vært borte vekk for det er flis på gulvet her i hallen akkurat som det er med meg...praktisk!!!
Spanjolene bruker generelt veldig mye flis på gulvene sine!


Men akkurat i dette rommet hadde jeg nok valgt noe annet enn flis,for det virker litt "kaldt" for meg...
hadde nok vært enda bedre med et fint tregulv/parkett...men hallo - det er da absolutt ikke noe å si på det lekre rommet likevel!

Enda flere fantastiske vindu!!!!!!

Og sengen var ikke akkurat stygg den heller;)Kjenner jeg fikk veldig lyst på en fargesprakende blomstrende deilig Bougainvillea....herlig fargeklatt i miljøene her! Fikk forsåvidt lyst på dette rommet også da...lekkert,man sitter så og si midt i naturen!!
Stemningsfullt!

Hva skal man si til slikt??? Jeg trøster meg så smått med at vi ihvertfall skal ha slike søyler å kle våre sokler under verandaen med og får det overbygd slik som her,men der stopper vel likheten:) Dette er rett og slett paradis!

7 kommentarer:

 1. Önskar dig en fin start på nya veckan! Kram

  SvarSlett
 2. Åh, er så enig, dette var et slikt-manmisterpustenav-sted!!! Slik skal jeg få det, nå har jeg bestemt meg, hehe...God uke fra Marianne

  SvarSlett
 3. Ja, det er noen som har det. Andre dreømmer om å ha det.
  Men veldig fint og det kan funke bra som inspirasjon for meg. Det er det ingen tvil om. Må bare få noen snekkere til å bygge på og heve taket her først. Ja jeg skulle gjærne hatt det slik;)
  Ha en supeduper uke.
  :)

  SvarSlett
 4. Fantastico.....eller noe sånt. Ha en herlig uke...klem

  SvarSlett
 5. Fytti! Ja hva skal en si... ikke stygt der nei.. Gjennomført kan man vel kalle det! kjempelekkert overalt!
  ha en fin kveld
  klem Hege

  SvarSlett
 6. Yesss! Et sånt et feriehus på en klippe rett over havet på den franske rivieraen med 5 mål terrasser utenfor og basseng, DET vil jeg ha! :))) -Blir sikkert kjempebillig! :DD Men, sukk, helt nydelig var det i hvertfall!

  Stor klem, Ann,
  Glassveranda.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)