fredag 13. januar 2012

tulipanens dag...

....endelig helg og fredag den 13. attpåtil!!!Ikke annet vente jeg ble vekt av Gubben klokken to minutt på halv ni....det ble vill panikk i heimen og ungene ble naturligvis for sene på skolen!Det er pinlig det...men det skjer heldigvis ikke ofte ! Ellers har dagen så langt faktisk gått ganske så bra,jeg personlig er ytterst veldig strålandes nøgde med et lite gardinprosjekt jeg har tuslet med i dag....det skal du selvfølgelig få se etterhvert her på bloggen,kanskje andre har lyst å prøve det samme som meg ?


I kveld får Martine besøk av en av sine gode venniner,som skal overnatte.Kunne ikke annet enn smile av middagsønskene:

Grandiåsa
Jemelaga spagetti
tako med levse eller brød
lasjajanje

Så får vi se hva jeg velger å servere...enn så lenge synes jeg denne listen de har lagd er knakende god og må visst bli gjemt på oppi eksen med det rare i,hvor jeg samler ting og minner som blir artig å ta frem igjen om noen år!


Det blir ihvertfall koslig med besøk,vi skal nok finne på litt av hvert...kanskje roer blæsten seg såpass at vi kan gå ut og bade?Hinderløype med en liten godteripremie på slutten pleier alltid være suksess...men best å passe på at trultene ikke får i seg så mye sukker de ikke får sovne...sist gang desse to overnatter sammen så sovnet de i halv tre på natten!!!!!Det skal ikke skje i kveld!!!Og mor i huset har selvfølgelig kjøpt seg tulipaner i dag....og det er så deilig å både høre og kjenne knitringen i stilkene på tulipanene når man jobber med dem,og få en deilig vårfølelse attpåtil.Når jeg gikk tur med dogsa tidligere i dag datt augo på nydelig mose i veikanten og dermed fikk hundenes (tomme) bæsjeposer gjøre nytte for seg slik jeg fikk plukket med meg litt hjem...så får vi se hva slags kreasjon man lager...det er ikke alltid man vet på forhånd nemlig,som regel lager det seg til etterhvert!Stakk også innom Emmas Verden og kjøpte med meg nyeste Jeanne D'Arc Living Bladet,så jammen skal ikke mamsen også ha seg en dose fredagskos!
kos deg du også!

4 kommentarer:

 1. Så koselig innlegg, den lappen må du jammen gjemme på..... Kos deg i helga du også, syns forresten bidraget ditt på nib var utrolig tøfft. Klem på deg

  SvarSlett
 2. Kos med venninebesøk for søte småjenter :-)
  Kos deg med tulipaner og blad.
  Riktig god helg til deg Tove!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 3. Tulipanar er vakre!
  God helg :-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)