søndag 22. januar 2012

Søndag...


 ...må være ukas deiligste dag!!!!Slippe å dra halv-våkne unger ut av sengen,stille og fredelig,slappe morgener og sene frokoster...hvis man vil!!!Og når vi attpåtil får en så flott vinterdag som det vi har hatt i dag så må det nytes.Ja det føles nesten som om man står overfor et gedigent koldtbord og ikke vet hva man skal velge...har lyst på alt men ikke plass i magen!!!For slike dager har jeg virkelig lyst til å gjøre alt mulig kjekt,men selv om det er søndag er det begrenset hva man rekker!!!Skulle hatt flere søndager i uka!
Her begynte Gubben og ungene dagen ute i boblebadet...mens mor gikk tur med hundene.Fordelen er at jeg får badet heeelt for meg selv senere...ooo nytelse!Men jeg må jo innrømme at tanken slår meg om at Gubben kanskje prøver å bli kvitt meg ved å koke meg oppi "gryta" si...når det er 41 grader er det i meste laget!! Det var ihvertfall en trio som såg ut til å storkose seg oppi boblene,Martine poserer velvillig mens Gubben synes tæsefisane egnet seg bedre på bilde enn resten av skrotten!!!Sånn viss at noen vi kjenner som er i Mexico for tiden tilfeldigvis skulle råke utfor en pc og søke opp på sammensuriumet så kan dere se vi har badekos her hjemme også og er ikke noe misunnelige(joda klart vi er )... vi håper dere storkoser dere:)

 Stakkars Linus glei på stålisen da han var på vei inn fra badet og fikk seg noen skrubbsår,men takk og lov for plaster...jeg mistenker at stakkaren hadde vært døden nær nå om ikke han hadde fått plaster på seg,de gjør nemlig underverk!!!!Så da klarte vi å få lokket med oss han også ut og prøve kjelkene,og da ble både sår og annet fort glemt!!Ungene suste nedover bakken i en horribel fart og jeg tenkte noen sekunder at skrubbsår var ingenting imot hva som kunne komme til å skje her når de ikke klarer å bremse og kræsjer med lekestativ
trær eller i verste fall andre barn - men en mors bekymringer overgikk som vanlig realiteten og vi kunne tusle oss hjem uten både benbrudd eller hjernerystelse...snakke seg om flaks !!!!;)


Bildene av ungene i farta ble noget uklare...en av grunnen til at jeg ønsker meg nytt kamera,det jeg har fungerer absolutt ikke i bevegelse ...(pluss pluss pluss).Så jeg prøvde å ta noen hundebilder også i dag,men det ble ikke brukbart så de får komme "på trykk" en annen dag heller!
 Men unge frøken Fluffy klarte å stå stille i noen sekunder slik hun ble foreviget,og når mamsen fikk se at julerosen også hadde kommet med blomster måtte selvsagt det også avbildes.Nydelig!!

 Skulle tatt bilde av solnedgangen,men det blir oppgangen i stedetfor.Så utrolig deilig å våkne til klare,kalde dager med fantastiske farger på morgekvisten,med budskap om en flott,ny ubrukt og ikke minst fin dag i vente!Godt med dager uten regn.
Godt med søndag og vinter:)

4 kommentarer:

 1. What a sweeties.....happy new week darling....love....xxx..

  SvarSlett
 2. Vilka rara barn du har, ser så goa ut bägge två. Det sista fotot så vackert med sina färger...jodå..nog välkomnas man utav vilde Malte...har stora märken på näsan min och jag som ska ta nytt passfoto imorgon...ha en fin vecka, kram

  SvarSlett
 3. Endelig går det an å få lagt inn en kommentar her, rive meg i håret jeg. Uansett, herlige bilder av herlige unger. Ønsker deg og røverungene en super tirsdag.....klem fra meg

  SvarSlett
 4. For noen herlige barn du har!
  Og det boblebadet så bare heeelt herlig ut!! *ønskerseg*

  Ha en fin tirsdag!
  KLEM

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)