fredag 20. januar 2012

snø ute,snø inne...

 ....snø i hjertet,snø i sinnet ??? Neeeeei....sangen er nok bedre med sol i enn snø,men det er bare det at det er en sååå flott og deilig vinterdag i dag at jeg blir fylt av glede over den!Når man har hatt en god porsjon ruskevær blir slike dager ekstra gode rett og slett!Lyst og deilig,hvitt og vakkert.Akkurat slik som dette intet mindre enn fantastiske hjemmer jeg fant i polske Weranda!
 Hvitt i sore mengder,men likevel får jeg en koslig følelse,- en god kombinasjon her med lyst treverk og rustikke detaljer gir den!
Jeg må bare innrømme polakkene overrsasker meg litt.Men det er jo bare fordi jeg på en måte går rundt og tror de er et lutfattig land og knapt nok har til mat og klær.Her på øya er det mange gjestearbeidere blant annet fra Polen,og de kjøper slett ikke mer enn nødvendig.(Nødvendig er forresten loff,pølser og masse øl!Og Lebara World onehundred;))
Mange har forlatt familien i Polen for å jobbe her i Norge og tjene penger.Så det er vel kanskje en av grunnenene til at jeg innbiller meg at tilstanden der er litt sånn bob bob bob.Men i det siste har jeg blitt veldig overrasket.Se bare på desse bildene her,himalaya for et fantastisk hjem.Sannsynligvis mot normalen...(ja det er vel nesten mot normalen her i Norge også?) men jeg finner stadig nye polske blogger som rett og slett imponerer og slett ikke på noen måte er akterutseilt i forhold til oss nordmenn og andre!Så det er visst på tide å skifte syn på Polakkene...mitt syn iallefullefall!

 Nå kaaaaan det jo hende at dette hjemmet slett ikke er polsk da,for min polsk-kunnskap er minimal,ja rett og slett på minus-siden sådan
- så teksten til desse bildene er helt uforståelig!Men hvem trenger egentlig tekst?Jeg har fullt opp med å nyte de vakre bildene!:)
 Jaggu har det ikke sneket seg inn en Mora-klokke her også!!!!
 Så deilig med de store flotte vinduene som slipper inn så mye lys!
Dette er jo rett og slett helt nydelig,og pianoet står perfekt plassert altså,lekkert!!!!Og lysekronene henger på rekke og rad!
 Og for et soverom da folkens!!!!Her kunne me ha trivdes;)
Deilig lys fra takvinduet...........


Badet er minst like stilig som resten av huset,og jeg må bare si jeg synes det er helt nydelig altså!!!!Jeg tenker i mitt indre at tregulv????kanskje ikke så smart på et bad men se så flott de har lagt flisene under badekaret,pirkearbeid men vakkert,vakkert! 

I dag setter jeg virkelig pris på det hvite,ute som inne!Og på at det er helg!Og kos.Og forskjellig annet spennende...;)
Håper at akkurat du også har noe eller ser noe som gir deg en skikkelig feelgood-følelse...

God helg!

7 kommentarer:

 1. Hei Hei!
  Herlige bilder du viser oss i dag Tovemor!
  Jeg skal på date med mannen i kveld
  så det gir skikkelig feel good helgestemning ;-)

  Ønsker deg ei riktig god helg!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 2. Så mykje fin polsk inspirasjon!Så kjekt å bli positivt overaska ;)drøymer om lyse luftige rom med lysekroner i vårt nye hus.

  Ha ei god helg!

  SvarSlett
 3. Alltid så mycket fina bilder här. Trevlig kväll. Kram Johanna

  SvarSlett
 4. Altså her nevner du vakre blogger og viser de fine bildene så sitter du og knuger på blogglinkene. Sleng dem ut til oss! Vi VIL ha. Heheheee
  Det var grøssgrulekkert mye fint her. Badet og de vaskene hele greia himmelsk.

  SvarSlett
 5. gjør alle oppmerksom på at jeg alltid legger ut linker på de steder jeg låner bilder.Jeg har det ofte involvert i teksten,det er bare å sette pilen på det ordet med annen farge i teksten min eller under bildet så kommer du direkte til opphavet til innlegget det gjelder!!!Prøv så skal du se:)))
  Skal prøve å gjøre linkene tydeligere heretter!!
  toveklem:)

  SvarSlett
 6. Love this home!!!!
  After seeing it I HAD to buy pillows from these photos and I finally found them at alicja-arteego.blogspot.com on your blogroll:)))
  Thank you for your wonderful blog -it's great inspiration.
  Misha

  SvarSlett
  Svar
  1. Love what I am reading anonymous....So glad others than myself find inspiration on my blog.And YES...those pillows takes yor breath away don't they??Lucky you:))
   Tove:)

   Slett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)