onsdag 4. januar 2012

Plastic....

....fantastic ?
Eller er jeg den eneste (hissigproppen) som irriterer seg grønn,gul og blå over unødvendig plastikk( hadde det enda vært brun da i desse solfattige tider så hadde det hatt noe for seg!!!) Akkurat i dag er det plastikkbelagte interiørblad som irriterer meg!Jeg kan aller nådigst utvise en smule forståelse for nødvendigheten av dette når bladet har ekstramateriale med.Men når det IKKE har det,da er det mer enn en nysgjerrig stakkar kan tåle!Slik som i dag,da jeg og Gubbisen var litt på synfaring i distriktet og kom inn på en av de virkelig bedre Narvesenbutikkene i området.Og da måles bra-heten selvsagt først og fremst i utvalg intetiørblad;) På akkurat denne Narvesen'en pleier jeg nemlig alltid å finne så mange flotte og fristende blad,gjerne slike som de ikke selger overalt....og da må det elles og melles og elimineres for Tove-mora kan såvisst ikke kjøpe med seg alle hun har lyst på...og da er det rett og slett bare en måte å gjøre sådanne ubekvemmeligheter på og det er å ta en smugtitt og blafre gjennom de aktuelle fristelsene.Og når man attpåtil får øye på heeelt nye og fremmede blad blir blafregjennom-behovet desto større!Ergrelsen likeså,når enkelte av desse er innekapslet i plastikk.Og tenk for en unødvendighet da,for et forurensingsproblem....det burde jo retten og sletten være totalt forbudt med plastikk på bladene!"Belloooona!" "Miljøverndepartement og minister!" Forby denne forferdelige uvanen,og samtidig er det en stor helsegevinst å hente her,slå to fluer i en smekk...hjerteproblemene til Norges interiørbladelskende hissigpropper vil etter all sannsynligvis opphøre!Sånn sett burde jo enkelte hatt interiørblad på blå resept.Jeg melder meg frivillig til et slikt prøveprosjekt,dersom helseministeren også ønsker å engasjere seg i denne komplekse,alvorlige og ikke minst høyaktuelle saken;)

Nå har hissigproppen heldigvis roet seg ned maange hakk og har normalpuls.Bortimot sovepuls faktisk.Så da tar hun med seg de to bladene som faktisk ble erhvervet - begge uten plastikkomslag må vite - og finner sengen.Gubben har hoppet uti bassenget og skulle ha seg fem minutt der,men Gubbens klokke og madamens klokke har vidt forskjellige tidsbegrep så det blir fort heller 50 våte minutter tenker jeg i stedetfor.Så da er konklusjonen enkel...det blir ikke noe ... på meg i kveld så da tar jeg heller  med meg bladene og koser meg med dem i stedenfor.Må forresten fortelle hva knallen Linus på seks år fikk ut av seg her en dag ved middagsbordet,da det var snakk om babyer og slikt.Da ropte nemlig Linus at han visste hvordan man lager babyer!!!"ÅÅÅåååå...?" sa vi andre rundt bordet forundret,og spurte han hvordan.
"Da skal man sexe!" var svaret.Sant nok:)

godnatt folkens:)3 kommentarer:

 1. Hehehehehehe...nå ler jeg så heftig at jeg ramler ut av soffan!!!!! Du er da bare herlig, Tove=)! Og jeg er helt enig!!! Av med plasten;)!!! Nå er det ikke dette med blafregjennom behovet som irriterer meg mest, men jeg får jo noen slike MÅ HA blader i postkassen og da står adressen på plasten. MEN noen ganger blir plasten revet av hos posten, ikke av de ansatte, men av en eller annen klåfingret maskin....og da kommer ikke bladet frem pga at adressen står på den hersen plasten...grrrrr! Dette har skjedd så mange ganger at jeg vurderer å si opp bladene og heller kjøpe i butikken...for jeg taper faktisk peng på å få de sendt...når de ikke kommer frem!!! Phu...ble litt høy puls hos meg også nå...hehehehe!!

  Kos deg med bladene;)!
  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ler så jeg griner hahaha Tove du er altså ikke sann! hahaaaaaa.

  Min gikk å la seg uten å si i fra til meg i går så jeg hadde heller ingen sjans da fniiis.

  Ah ikke bare bladene da du, hva med all maten med ekstra embalasje, grrr.. skjønt jeg har full!! forståelse for hissimomentet ved plastic rundt bladene. Fy skamme seg. ,)

  SvarSlett
 3. Så rolig liten kille, osch...vem orkar göra barn efter all julmaten????
  kram på dej Tove, Ulla

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)