mandag 2. januar 2012

det var den hønsenettingen igjen da....

 ....idèene utarter seg og blir fler og fler!Holdt på å gå i dørken når jeg fikk se denne fantastiske lampen hos Rachel Ashwell Couture!
Dååååån!!!!!Virkelig noe helt for seg selv,men likte slett ikke prisen på vidunderet!Den var like grusom som lampen er fin,så da kan man tenkte seg.KOmmer ikke i hus her på enn så lenge ihvertfall!Men det kan jo hende man kan bruke litt afghanerpels?Lure til seg en svane oppi Vassetvatnet?Det får vel bli med lysten ...

 Det er heller mildt sagt å si at det er mye annet fint hos Rachel Ashwell...det er ikke uten grunn hun er dronningen av Shabby Chic!

Slike linduker med rysjer og kapper i fleng på liker jeg også veldig godt,og det er sikkert nok litt enklere å lage selv enn lampeprosjektet lenger oppe her,tror du ikke?
Et av temmelig mange nyttårs-forsett er å bli litt flinkere å bruke symaskin,strikke...være kreativ rett og slett.Ikke bare tenke det.Eller skrive om det....just do it!!!

7 kommentarer:

 1. Aff...den lampen var RÅ=)!!! Du har ikke en nabo som har hvite høns eller ender...du vet...reven er lett å skylde på...hehehehehe!!! Jeg skal også bli litt flinkere å lage saker og ting;)! Må bli flinkere å ta i bruk symaskinen!

  Ha en super flott uke i det nye året søte du=)!
  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Hahahaaaaaa har hørt om grevling i tak , det går sikkert ann med en afganer i lampa også . LOOOOL:)))
  Stilig den lampa der ja. Vi faller for det samme ser jeg.
  Lo godt av kommentaren din. Jeg så den først nå. har ikke vært innom blogglandia i hele romjula omtrent. Familieselskaper i kombinasjon med feber og snørr er årsaken. Fant ut nå skulle jeg ikke stresse med det men hvile. Racet starter NU! Vi er på vei til Ikea. Og jeg har nettopp bestilt benkeplater. Lyckliga mej.. fant laminat drived. Halluljah!:)
  Bjelken forsvinner dessverre. Den blir ikke fin når det er bare den som er slik i hele huset, da blir den bare shabby ikke lishious. Har funnet deg på fb og lagt deg til. Tenker vi talast jeg vennen. Klæm!

  SvarSlett
 3. Herlig va den og rysjene også!!
  Hønsenetting e jo berre "lekkert"...Sist ej holdt på med det kom det en kommentar frå Katja;”Kaaaa!! He det vært høne inni der!!??!?!”
  Det skjønte ho ikkje at ej då ville ha på stua ;)))
  Ha en fin fin kveld!!
  Klem -Anja-

  SvarSlett
 4. Hej!
  Vad roligt att du tittade in hos mig!! Din kommentar gjorde min dag! tack!

  Ja, hon kan verkligen Rachael! Underbara bilder på fantastiska sängkläder! Gillar den med rosa bäst!
  kram
  Anna

  SvarSlett
 5. Hihi kan inte låta bli att tänka på hur mycket damm den lampan skall ha i fjädrarna efter ett par år...smiler. Man får inte röra för mycket vid den... Inspirerande bilder i vackra pastelliga toner som man blir så sugen på så snart julen är över. Inatt har stormen Emil härjat här, trodde huset skulle lyfta...men inga sådana hemska skador som ni hade fått..
  Ha en fin dag!
  Kram Pia

  SvarSlett
 6. Kjære Tove, your the best....tenk at du ikke gir meg opp. Har gått på lavenergibatteri en stund nå. Dette er den første kommentaren på så lenge, og den går selvsagt til deg. Håper du har hatt en fin jul, har jo sett stormen hva den skal man si har utrettet hos dere. Du verden for et fint gutterom du viste, et slikt golv ønsker jeg meg på hytta, men det ser vanskelig ut å få det så pent. Håper å komme oss utover dit snart om ikke en ny storm er i evning da......stor klem fra meg til deg

  SvarSlett
 7. I love the ruffles and all these shabby chic rooms on your last couple posts! :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)