mandag 30. januar 2012

Det ble visst en...

bilde fra oleana

....sløv start på dagen min i dag - det ble litt for sent i natt....igjen!!Jeg som hadde begynt å få dreisen på døgnrytmen litt...nei dette ranglestyret går ikke an!!Men det er samtidig litt luksusfølelse å kunne ta det litt rolig til å begynne med...kose seg litt ekstra med frokosten uten å se på klokka.Eller rett og slett det å sitte og spise frokost...det i seg selv er en luksus!Nå har jeg både ryddet litt,gått meg tur,satt på vaskemasin og fyrt opp,og nå bader heimen i sol, og skitne vindu roper på meg,men jeg må pent nødt til å ignorere elendigheten,for nå skal jeg straks avsted og prøve ny fysioterapeut!Er så spent.Han jeg hadde holdt to fingre på meg og trodde han skulle utføre magi...vel,needless to say så var det ikke så mye magisk likevel!
Så dette er bare et lite livstegn i fulla fart...er nemlig ikke så knallsikker på om jeg lever etter kommende behandling;)
Det blir nok vooooondt....men forhåpentligvis

verre før det blir bedre:)

Ha en herlig dag!
6 kommentarer:

 1. Hei Tove, høres ut som om du erriktig så effektiv... Har vært til fysioterapeut for første gang, og han er sikker på at jeg skal bli bra, så nå gjør jeg de underligste øvelser til alle døgnets tider, ettergulgt av rare blikk fra resten av familien. Kos deg i det fine solværet, og vinduene drar jo ingen steder.....god klem fra meg.

  SvarSlett
 2. God morgen vænnen!
  Høres ikke helt godt ut det der, ryggen? Håper det blir litt magi på deg i dag da.
  Jeg kan godt trenge det litt så når du er ferdig med fysioen din kan du sende han/hun til meg? Stressnakke og rygg har slått ut i full blomst her nå så nå er det vondet i alle knuter her. Gåer seg nok til med mere hvile kan jeg tenke meg. Å få sola inn i huset er god medisin ja. ( jadda nå har jeg lest meg etter igjen, har jo ikke hatt tid til pc de siste tre fire døgenen i det hele tatt) og greige huset. himmel, åndenød, det er sååå me, og med den hagen attpåtil. Urk... fikk nesten kaffen i vranga her. Så vakkert!Kjempe kjempe stor klem!

  SvarSlett
 3. Hello
  Thank you for visit my blog!
  You aks if we can send the book to you! Yes it is possible, but i dont know if it is cheaper when Riitta( blog wanilla rose) send it to you!
  The send costs by us are 9,35 and the book cost 49,95.

  When you whant to order let me know!

  Greetings Peet www.fortlapin.nl

  SvarSlett
 4. Jobbigt att ha ont... hoppas du tar hand om dig så att du blir bättre! Kram

  SvarSlett
 5. Här har du en som aldrig kommer i säng om nätterna...oftast blir klockan omkring 1...är en riktig nattuggla, men så har jag ju ingen väckarklocka...så skönt att ha jobbet hemma. Ingen putsduk har kommit ut ännu :) hoppas det blir ikväll....ha det gott, kram

  SvarSlett
 6. Fin blogg! La meg til som følger...

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)