torsdag 15. desember 2011

trist å lese.............mange av kommentarene hos NIB'en i dag synes jeg.Prøvde å legge inn en kommentar selv,men det virket visst ikke.Og jeg klarer ikke holde tåta jeg,så sytingen og klagingen får komme her i stedet for!
Først og fremst gratulerer til alle i finalen.Mange av kommentarene går på at det er de samme som går igjen hele tiden.So what?
Andre kommenterer at de ikke synes bidragene er julete nok....andre det motsatte.Og slik er jo smaken vår folkens...totalt forskjellig,og det skal den være!!Takk og lov!Det jeg ville si i denne saken er dette:mange kommenterte også at de håpte at de kunne bli like flinke som de som var med i finalen,de kunne få det like fint etc.Det er trist å lese for meg!!!!!!!Visst skal vi hente inspirasjon fra bildene både til de som er gjengangere i finalen,og alle andre!Men viktigst av alt kjære dere er vel å finne deres egen stil,det du liker,det du trives med....ikke at det skal være picture perfect,ikke at det skal følge en viss trend,ikke at det skal komme i finaler,ikke at det skal komme på trykk,ikke at det skal se ut som noen andres!?

Jeg likte svært få av finalistene.Men bidraget fra Stines hjem på landet falt jeg virkelig pladask for,helt nydelige bilder og vakker,vakker kalender!
Ta en titt på enda flere fine bilder på bloggen hennes her!
Så dit reiste min stemme,etter en tvekamp melllom et par andre bidrag.Og selv om jeg ikke likte så godt en del av de andre bidragene,setter jeg likevel pris på å se nettopp hvor forskjellig smak vi har,hvor forskjellig vi dekorer:)
Og så kan jeg oj'e meg litt for meg selv,enten i oppgitthet eller henrykkelse!Det er jo litt gøy å bli engasjert da,ikke sant?Til og med moro å lese alle meningene til folk - det viser virkelig at

smaken er som baken;)


9 kommentarer:

 1. Så enig, så enig!

  God førjulstid!

  Nina

  SvarSlett
 2. Is their a present for me...hahahahha!!...love love Ria....xxx..

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke kikket på det der i det hele tatt men nå ble jeg nysgjerrig.Må inn å se.
  Oki nå har jeg kikket. Hm, det er en tydelig manko på rødt. Selv om jeg elsker hvitt, så må jeg ha rødt.Jeg har hatt to juler helt uten rødt, i fjor var det nok det kom rødt tilbake i stua, og glad var jeg for det. Det er jo ikke så mye som skal til heller. For meg ble det stripete puter, tulipaner og litt attåt. Juledukene som har ligger bortgjemt kom også frem igjen. Det føltes godt.
  For meg ble favorittet fra Beathes verden. De kjøkkenhyllene hennes ropte jul, glad! jul. Ellers synes jeg at variasjonen var stor, skjønt det var en par jeg ikke riktig forsto hvordan havnet i finalen når jeg så på de andre bidragene som hadde kommet inn. Feks Beathes verden.

  SvarSlett
 4. Ut fra mangfold kommer variasjon og nye ideer, det er jo det som er fint og morsomt med bloggingen. Ideer som kommer fykende fra alle kanter og i alle farger og fasonger! Helt enig med deg og legger sjelden stor vekt på slike konkurranser, alle kan ikke like det samme :-)
  Ønsker deg en deilig adventstid!

  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Här har datorn krånglat i en vecka, hoppas du får dessa rader med önskan om en god helg.
  kram ulla

  SvarSlett
 6. Har ju inte alls sett det du skriver om. Men vill ändå hålla med om att jag själv ofta fastnar för de hemmen som är personliga och säger något om den som bor där. Vad tråkigt det skulle vara om alla gjorde likadant, framför allt skulle man inte blogga, för då räkte det ju att titta in på en blogg varje dag...smiler. Kul att du ville vara med i min give away! Lycka till!
  Kram Pia

  SvarSlett
 7. Vilka fina paket- tänk om man fick ett så vackert....Kram Johanna

  SvarSlett
 8. Thanks for sharing this space. I just love it all. Great colors and style. Thanks for visiting my site...love that your are so far away. Very cool. A very big hug to you all the way from St. Louis, MO, United States! :-)

  Elizabeth

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)