tirsdag 27. desember 2011

litt kosligere..

 ...å bevege seg i innendørs i dagens innleggg etter gårsdagens triste bilder fra Dagmars herjinger her i bygda!Riktignok har det føltes som om vi stod og ristet i en milkshakemaskin denne natten også,men ikke så gale som natten før heldigvis.Enda blåser det godt ute,men det er langt triveligere med dagslys så man ser hva som foregår.Nei da er det mye mye kosligere å kose seg med alle de flotte nye tingene som har kommet i hus etter julekvelden:)

 Pute som "bestilt"....og det var i grunnen alt annet også;rålekre dekketallerkner,flotte bøker,"hønsenetting-sak" et slags fat på stett med hønsenetting over...hva man skal kalle saken vites ikke, men just precis som madammen ønsket seg og er strålande fornøyd med!

...sårt tiltrengt bestikk;på merkelig og uforklarlig vis har jeg omtrentlig bare suppeskeier og gafler igjen av hverdagsbestikket så det var på høy tid med litt utskiftning og påfyll på det området!Litt praktisk oppjustering av ymse husholdningsapparater og utstyr hører også julen til,og et dobbelt vaffeljern skal også få bryne seg her i heimen etterhvert!Supert å få:)Superflotte bøker som mamsen har siklet på lenge...gjett om det skal bli mange kosestunder med desse folkens!Tipper det er flere enn meg som har fått kjekke interiørbøker under juletreet i år forresten, det finnes jo så mange flotte som har kommet ut nå i høst:) Kjempetøff løper fra Randi Interiør,er så svak for denne fargen for tiden!Veldig kjekt og ikke minst praktisk at litt "hinting" kan ha virkning...denne stod langt oppe på ønskelisten!!


På et merksnodig vis (neida selvfølgelig var jeg ikke med Gubben og pekte på alt jeg ønsket meg,hvordan kunne du tro noe sådant??) kom denne tøffe lampen gså under juletreet,flott gave fra ungene som passer perfekt i "biblioteket"! Så da er det vel bare å sette seg ned og kose seg med bøkene kanskje?

Lucky me:)


5 kommentarer:

 1. What a great books !!...i realy like them !!....love from me...xxx...

  SvarSlett
 2. Drømmegaver! Jeg har aldri fått en eneste interiørbok i gave jeg. Stas å ha slik familie som tenker så langt.:)
  Herlig den tapeten din i biblioteket, den hadde gått meg hus forbi. Stilig!
  Fy grisen så mye dritt det var på forrige posten din. Dagmar er skikkelig ukul dame ja. Naboen min har mista drivhuset sitt, mitt står like stødig men det er da også hjemmesnekret med reisverk og ikke aliminiums pinglehus. Vi ligger litt i le og har hatt vett til å holde oss inne igjennom møkkaværet men det rusker bra oppe i andre etasje ogkjøkkenbelegget det "vakre" brune som vi fjernet fra kjøkkenet og la utafor huset pryder nå hagen flekkvis. Å ut å rydde enda er umulig fordi det er stålis der ute. Jaja får håpe 70 talls fløekkene holder seg innafor tometegrensa da. Er et lite håpr for det nå. Runde to er kanskje ferdig nå, vi har nemlig hatt storm nummer 2 her nå.Flere strømbrudd i dag også.
  Facebook ja. Mulig å finne deg der da? Jeg er ikke søkbar merkelig nok, aner ikke hva jeg har stilt inn feil. Du kan prøve dog LineCathrin Ekseth eller søke på shabbylishious design. Hadde vært artig det:)
  Nå er jeg innpakka i pledd og snytepapiret er min beste venn.Atsjoo. Jupp oppi alt har vi gått ned for telling. Nja bortsett fra tastaturet og fingrene mine da.De virker tydeligvis enda.Hehe, Stor stor juleklem!
  LineCathrin

  SvarSlett
 3. Vilken kavalkad av klappar, den ena finare än den andra. Böcker tycker jag alltid är så kul att få, dem kan man ta fram gång på gång och inspireras av. Vilken förödelse hos er och i ert område. Har sett liknande på finska bloggar också. Otroligt vilken kraft Dagmar hade. Här klarade vi oss bra. Jag är urblåst året om jag...smiler.
  God fortsättning på dig!
  Kram Pia

  SvarSlett
 4. Så masse fint du har fått, kjempefine bøker og kul lampe!

  Den stormen var ufyselig du, mange triste ødelegeglser! Vi berget heldigvis bra, men bor inn i landet. Hytta som står på andre året der ute i havgapet berget den også heldigvis, men må si eg var utrolig spent!

  ha en fortsatt fin juleferie!

  Klæm:)

  SvarSlett
 5. Herlighet så mye flott du har fått! Heldige deg!

  Leste innlegget ditt om uværet... fyttigrisen!!! Det er jo nesten ikke til å fatte at naturen kan være så brutal. Det gjør meg undrende...

  Håper du likevel kan kose deg med familien i romjulen. Benytter anledningen til å ønske deg et nytt godt år!


  AW

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)