torsdag 22. desember 2011

good news...

....tapeten har kommet på veggene!!!Ikke så mange vegger riktignok,bare en liten krok!En veeeeldig fin krok,spesielt synes en "heeelt objektiv" meg!Som i tillegg er særs godt nøgde med å ha gjort jobben selv.Var ikke den letteste tapeten å jobbe med heller,men slik er ofte papirtapet.Heldigvis er det ikke noen som ser meg nå...bortsett fra hunder,katter og eventuelle hybelkaniner...går her med et stooort glis og snakker fornøyd med meg selv,og ser sikkert temmelig fjollette ut.Hjelper ikke med Martines klemme i håret,fæl joggebukse og hullete genser...men alt til sin tid.Er det ikke noe som heter Shabbyliscious ;)
Det som ikke er så veldig good news er at det allerede er for mørkt til å ta bilder.Så det lyte vente.Kos dere heller med dette bildet fra CountrybyMail..et lite paradis av en nettbutikk i Sverige,som har fristelser i fleng,deriblant denne tapeten/plansjen eller hva man skal kalle det som jeg er litt småsugen på!Berre lekker!

Men det er flere good news...jeg klarte å fikse bakgrunnen min her på bloggen så nå er jeg slik jeg skal være heldigvis.Men på hengende håret...om du går inn på Cute'n Cool Free Backgrounds så finner du sååå mange fine bakgrunner...ja det var tett før jeg konverterte!
Men så er det de turkise dørene da...føler det er veldig meg siden jeg har et par sådanne og så absoluttamento har planer for dem!;
Og hønsenettingen i headeren passer også bra,det er ikke få gangene jeg har gnålt om det akkurat,flere blir det nok også!!!
Nå er det hundene som skal få en dose good news,skal nemlig ta dem med på dagens andre tur og det er de alltid klare for!!!Ut og lukte i grøftekanten,mon tro om der er noe yummy å lukte på??Jeg skal levere ut julekort i samme slengen,så da blir det to fluer i en smekk!
good news kan vi like:)4 kommentarer:

 1. Hei og hopp i julekropp=)!
  Jo, jo...stemmer at det er det som er Shabbyliscious!! Jeg tenker det samme selv når jeg jobber med ett eller annet som krever litt "spesielle" klær;)!!!Da føler jeg meg sååååå lekker...he-he-he;)! Men nå gleder jeg meg fælt til å se tapeten på veggen da...hint,hint=)!!! Jeg koser meg grådig hos familien og nyter julen=)! Takker og bukker for et flott bloggvennskap og bloggåret som gikk=)! Og gleder meg til å følge deg vider!!

  Ønsker deg og dine en fantastisk julefeiring og et knakende godt nyttår=)!
  Juleklem fra meg til deg=)!

  SvarSlett
 2. !!!!!!Det er bra du holder meg oppdatert=)!!!!!!
  Hjelpe meg...det er jo nesten som jeg rødmer;)!! Jeg som til vanlig aldrig vinner! Hadde helt glemt at jeg hadde skrevet meg på Nib kalenderen..hohoho!! Jeg må jo bare levere inn en lotto=)!!! Skal jeg slenge inn en for deg også eller....;)!?

  Klemmer!

  SvarSlett
 3. Ville bare lige kigge indenfor her på morgenstunden og ønske dig en RIGTIG GLÆDELIG JUL & ET GODT NYTÅR.
  -og tak for al din skønne inspiration her på bloggen:-)
  Glæder mig også rigtig meget til at se resultatet af dit tapet-projekt;-)

  Mange hilsener fra Sussi

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)