torsdag 5. januar 2012

er det mulig...
 Bilder fra Valvet Mäklarfirma i Sverige

...hvordan kan man selge dette?

Akkurat det er faktisk ikke noe som jeg har noe med,men sånn oppi mitt hode,så er jo dette nestenomtrent det nærmeste man kan komme paradis på jord.Sånn når man ikke er på ferie altså.
En kjempekoslig hus....med tilhørende butikk!!!!Og til og med en liten bensinstasjon...riktignok mest til pynt men kjekke lell!!!
Nei her fikk tankene næring og drømmene ben å gå på....
og så utrolig koslig og lekkert huset er innredet i tillegg!
For et kupp - den som var svenske og var på husjakt sier nå bare jeg!!!Jeg er så absolutt ikke på husjakt,plenty nok med alle planene for huset vi har...og nå koser jeg meg med interiørprogram på rekke og rad på Fem - Debbie Travis i farta akkurat nå,påfulgt av Herlige hjem etterpå:) Fikk ikke med meg første episoden av det så nå er jeg kjempespent på om programmet lever opp til forventningene mine?har du sett det forresten?
9 kommentarer:

 1. F A N T A S T I S K!! E vel einaste passende ordet her :)))
  Her kan man drømme seg vekk.......herlig...kanskje skulle man flytte til Sverige ;)
  Klem -Anja-

  SvarSlett
 2. åååååååååååå ej vil flytte rett inn!!!!!!!! nydelig:))))

  SvarSlett
 3. Jeg beundrer meget din energi med at finde så mange fine billeder til din blog.
  Hilsen Lise

  SvarSlett
 4. Det der..det var som plukket ut av fargekartet jeg holder i hånda for tiden! Nydelige farger i huset;lunt,koselig og lekkert!! Me like a lot:)) ps.Det skal da noe til å få til et så helhetlig hjem der alt går ton-i-ton?? Nydelig!

  SvarSlett
 5. Åh jeg vil så gjerne ha en peis. SÅ fint hus.

  SvarSlett
 6. Himmel åssen går det ann å flytte fra det der?=o
  Så herlige hjem ja. Kommenterte det på fb som du sikkert så. Fantastisk flott program.Endelig et som gikk i dybde. Selv om de nok ikke vil vise den stilen jeg liker alltid vil det bli skikkelig moro å følge med på når man får historien bak hvorfor ting er som det er. Dessuten så er det det med disse oppussingsprogrammene. Vi får se det ferdige resultatet i cirka to minutter. Alltid surt. Bensinstasjonen var temmelig sær da. Blomster i de gamle greiene kanskje , passe harry LOL:D

  SvarSlett
 7. Takk for stadig inspirerende bilder på din blogg :)

  SvarSlett
 8. Gorgeous!

  bonne annee a toi, Leeann x

  SvarSlett
 9. hehe her lurte du meg gitt...første gangen jeg er inne på denne bloggen og det første jeg så var disse bildene:-)å det første jeg tenkte var wow for et hus og smak denne dama har,og dette har jeg ikke sett før?hi hi god smak har du helt klart,så nå skal jeg snike rundt litt mer her inne å se hvordan DU har det:-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)