fredag 23. desember 2011

the corner........er klart.Ihvertfall veggene.Stylingen er det vel så som så med,nå skal jeg avsted og se om jeg får tak i juletre...litt sent ute ja men det er vel håp i hengande snøre???Så får vi se hva som skal stå hvor når alt skal plasseres her inne om et par timer!!!Det er nemlig litt av et puslespill - men med litt julemusikk i bakgrunnen,og en stor porsjon tålmodighet så skal vi vel få kabalen til å gå opp!Men iallefulle fall...The Corner....lesekroken...biblioteket *glise*
Både jeg og Gubben er strålande nøgde - det i seg selv er grunn nok til å heise flagget,sprette champagnen,feire jul og party all night!
Det var bemerkelsesverdig hvor mange ganger jeg "tilfeldigvis" måtte gå forbi prosjektet i går...sånn bare for å ha en unnskyldning til å kaste et blikk bortpå det og kjenne på fornøydheten:)
Til og med i sofaen måtte jeg innrette meg slik at jeg kunne se bort!
Jada jeg innrømmer det...er helt koko og tulleruskog fullstendig in love i husets utvalg av godt lesestoff ....
liksom ;)2 kommentarer:

 1. !!FYTTI **PIIIIP** SÅ LEKKERT!! Ja, nå skjønner jeg at det julaften, nyttår, 17. mai, bursdag og party all night loooong i heimen;)!! Dette var bare helt rått, Tove!!! Jeg rett og slett elsker det!! Nyyyyyt lesekroken og lykke til på juletre jakt=)!

  Ha en flotters lillejulaften!!
  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Tøft..))

  en god jul til deg , kos deg..))

  Juleklem..))

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)