onsdag 14. desember 2011

aldri for gammel....
 ....til dukker?
Aldri for gammel til noe spør du meg,man får gjøre det man selv lyster og er i stand til er nå min mening om den saken!Og mine lyster inkluderer så mangt og mykje.Dukker er en av dem faktisk,og desse her fra Santos Cage Doll likte jeg meeeget godt!
Nydelige reproduksjoner av gamle dukker,kunne glidd rett inn her i heimen aner det meg.Faktisk har jeg såvidt snust borti noen lignende på Kremmerhuset....men desse var virkelig vakre altså!!Jeg må nok legge til et bokmerke på denne hjemmesiden på den allerede ufattelig lange listen min allerede!!!Bra minnekortene i pc'ene har litt større lagringsplass en hjernekapasiteten sier bare jeg;)5 kommentarer:

 1. Håller fullständigt med dig när jag ser dessa skapelser, så fina dockor/figurer!
  Och dina hundar, vilka personligheter. Känner igen det där med regler som det tummas på allteftersom de blir familjemedlemmar.
  Kul att hitta till din fina blogg!
  ♥/Cia

  SvarSlett
 2. De var morsomme...) Aldri sett før..))

  ikke noe å le av kakespisingen min, hehe..når jeg først begynner er jeg vanskelig å stoppe...og jeg gjemmer de jo selv i kjellern, med andre ord ikke veldig vanskelig å finne..)) og jeg labber jo gladelig ned trappen for å lete..))

  du er nok mer en saltmons skjønner jeg...jeg er ikke noe fysen på potetgull etc..men det søte..det er det jeg ryker på i jula..))
  men men..

  KLem

  SvarSlett
 3. Juhu vænnen!
  Tusen tusen takk for de oppmundrende koselige kommenterene , de gjør så godt. Tusen takk. Jeg har svart deg under kommentaren din.
  Den peisen du viser... himmel så vakker.
  Gutta boyz er himmelsk vakre. Afganske mynder er ganske enkelt i mitt hode de vakreste hunder jeg vet om. <3 :)
  Dukkefigurene du viser. Har sett de og sikler stadig på de. De kan jo dolles opp litt også i blandt.
  Kjempe klem!

  SvarSlett
 4. Thank you soooooo much, for your lovely comment!!! Looooove this pictures........soooo beautiful!!!! Merry Christmas to you and your family and a Happy New Year!! And your dogs are soooooooo sweet.......many kisses to them ;)!!!!!! With Love,

  Jade

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)