lørdag 19. november 2011

tusen-og-en-natt-aktig-på-en-måte...
....eller hva synes du? Buene,søylene og de voldsomme gardinene ga iallefall meg assosiasjoner til noe i den dur...eventyrlig og flott er det ihvertfall dette badet som jeg fant her !Brente og varme jordfarger i perfekt harmoni....jeg aner at jeg kunne følt meg temmelig harmonisk selv jeg etter et par tre timer oppi badekaret!(Eller som en rosin?:)
Det er aldri feil med litt "god-tid" for seg selv,med egenpleie fra
topp til tå uten å stresse og det blir ikke bare balsam i håret men balsam for sjelen også når man en sjelden gang slår til og gir blaffen i alt annet og bare prioriterer seg selv.Blir ikke det samme som en raske dusj akkuraten....
Før var jeg så flink til  ta ansiktsmaske.Skrubbekrem.Agurk på øynene.Barbere legger og slikt mer enn en gang i uka.Alle skjønnhets-tips prøvdes ut,med mer eller mindre vellykkede resultat.Øl-shampo.Eller Jane-Hellen...som jeg savner den dag i dag,deiligste lukten!Negler ble filt,neglebånd hadde egen krem...ja det var tider det!Kanskje det er nettoppakkurat derfor det er så utrolig deilig når man en sjelden gang unner seg en time ekstra i egenpleiens navn?
Kjenner jeg må bli flinkere til dette,- dette også *lol*

Hva var vel livet uten ambisjoner?

4 kommentarer:

 1. Hihi ja ambitioner måste man ju ha;) Snyggt. Kram Johanna

  SvarSlett
 2. Kunne bruge et par lange portierer foran vores utætte hoveddør. Kommer jeg i tanker om nu...!

  God arbejdslyst med alle forsætterne Tove!

  Klem Helle

  SvarSlett
 3. Å å å som jeg har koset meg her inne hos deg en stund, og lykkelig over den kalkmalingsboksen du viser. Aj aj aj gjett om jeg skal sjekke ut om farvehandelen har den da. Kan man male med den på tidligere oljemaling eller må jeg grunne igjen?

  Og så har du afganer. Herligste hunder disse myndene og afganeren er jo majesteten selv. Jeg har hatt både Greyhound og Intaliener. Italieneren var ikke helt hunden for oss da den ble for tander for vårt turliv, men Greyhounden var jaggu hardfør bare den hadde dekken når det var litt kaldere. Elsker også Wippeten. Livlige og så utrolig snille alle myndene (sånn in general)Så har de liksom on/off knapper he he.
  Er det ikke mye pelsstell da? Islandsskinnene minner nok noe om afganer. Ikke mye ull bare deilig lang pels.
  Nok prappel fra meg
  Ha en koselig kveld
  Randi

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)