mandag 28. november 2011

So,ro........lille venn
Da har kvelden kommet,og både mørket og roen har senket seg.Og til og med skuldrene mine!Har nemlig en strategi om å ta livet helt med ro resten av kvelden,skal lage et par prosjekt på pc'n som begynner å haste så da hengir jeg meg til tastetrykk og redigering!
Det er så fredelig og godt,eneste jeg hører er vinden som blåser ute,og knitring i peisen.En og annen "drømmelyd" fra hundene innimellom.Har nettopp vært nede og sett til Martine og Linus,som har falt i søvn og drømmer søtt.Vakreste synet på jord,et morshjerte kan nesten eksplodere av kjærlighet og stolthet når hun får se sine to "små" sove søtt i sengen sin.
Jeg fant forresten så utrolig mange inspirerende barnerom hos Restoration Hardware her en dag,måtte bare dele litt bilder og inspirasjon...alt fra de nydeligste babyrom prinsen og prinsessen verdig,knalltøffe gutterom med industrielle og vintage elementer og herlige jenterom for en liten dame!Her kan eventyrlysten og fantasien virkelig settes i sving for barna!!!
Jeg synes forresten det finnes utrolig mye tøft i butikkene her til lands også for tiden til barnerom,så hildrande du så gøy det er å ha unger å lage rom til!!!Og så bra det snart er jul og faktisk en bursdag også her til gards,da får mamsen en ekstra god unnskyldning til å fråtse litt....;)


1 kommentar:

  1. Juhu! Takk for supåerkoselig kommentar vænnen.Ble så glad av å lese den. Haha du har funnet reastauration ja. Ja der holdt jeg på å omkomme av Måååå hhaaa altså.Fytti grisen så mye fint. sukk! eia den som hadde småtroll nå ja.Jeg får ikke lov til å gjøre som jeg vil på rommene deres( sutre sutre ;-D ) neida forståelig det da.
    Skal nok få lest meg opp på dine sysler om jeg ikke skriver så leser jeg litt. Huset blir bare så nedfor og utafor når jeg får til så lite.
    Stor klem!

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)