torsdag 17. november 2011

lykke-rus.......er mildt sagt beskrivende for grunnen til at jeg er så knakande fornøyd med tingenes tilstand - som forøvrig er i forandring her på Åregjerdet Zoo og Galehus i  desse dager!
Plutselig for et par dager siden bare måtte jeg gi etter for langvarige lyster.Toppen var nådd,begeret rant over:               "no var ikkje kjerringa til å stogga!!!!"
Siden vi skulle et ærend til byen likevel,fikk jeg lurt med meg Gubben innenfor dørene til det nærmeste man kommer himmelen på jord,nemlig Karisma interiør i Ålesund.De har nemlig blitt forhandlere av Pure & Original kalkmaling,som jeg har siklet på.
Endelig var tiden kommet for litt fornying på hoved-stuen!
På et blunk har stuen fått betraktelig lysere vegger,og Gubbens Mexico-møbler har fått en slags gråaktig farge...og jeg dro med et lettelsens sukk fra Mexico til Frankrike på null komma niks!!!Riktignok trinn nummer 1 av maaaange her på stuen,men så absolutt i riktig retning kjenner jeg når jeg fornøyd titter rundt meg:)


 Bordet her står nå i faresonen,det var jo bare sååå gøy å male med kalkmalingen,spesielt den grå,hvor jeg omtrent fikk hakeslepp når jeg åpnet boksen og fikk øye på en nesten svart farge....hvilket det ikke skulle være!Men jeg klæsjet jo på malingen likevel jeg,og håpte på det beste.Malingen tørker jo kjempefort,og forvandlingen kunne nesten sees fra minutt til minutt....spenning i kvardagen må vite!
Ble så umåtelig fornøyd med fargen når den tørket,at jeg smugtitter på både dette bordet,lampeføtter,rammer og alskens ting og tang rundt her inne og undres på om de bør være neste offer for Andersen og Hjelviks Malerservice????

 Så utrolig deilig å kunne ta bilder inne,og få mye lys på bildene
- o lykke.Ingenting er på plass enda,men jeg bare måtte knipse og leke meg litt....kjekt å kunne dele bilder fra min egen stue !!
 I dag har jeg vært og kjøpt hønsenetting,som jeg skal ha på skapdørene når jeg har fått fjernet de listene som går på kryss og tvers der nå...bak hønsenettingen skal jeg ha et fint stoff:)Så har jeg bestilt en artig og tøff tapet som skal opp i en krok...og så videre og så videre.Planene er på plass,dere skal nok få bilder etterhvert som stegene blir tatt,pø om pø :)


 Til og med malingsboksen fra Pure & Original er lekker !
Fargene vi har brukt her heter forresten Mineral White & Thunder Sky
Vi malte med malingen utynnet for å få en tøffere struktur.Den viser nok best med den gråaktige fargen...muligens jeg topper den hvite med en nyanseforskjell senere,men skal først få opp den tapeten vi venter på og se hvordan det utarter seg da.På møblene avsluttet jeg med Pure & Original Sealer,slik at man kan tørke over med fuktug fille og få vekk støv om noe sådant "skulle forekomme" (hahaha)!
I morgen skal spisestue-møblementet males...gøøøøy!!!!

Har ikke mer moro enn man lager selv vet du;)


5 kommentarer:

 1. Haha...for en fantastisk forvandling!! Kos deg med prosjektene så håper jeg du deler et STORT oversiktsbilde når du er ferdig!

  Stooor klem!

  SvarSlett
 2. Herlig... Jeg har selv brukt denne malingen og er blitt helt betatt... blir nok en malingrunde hjemme med den.. bare jeg får tid...

  Flott farge... så på den jeg og...

  herlig du skriver...

  god helg

  kerstin

  SvarSlett
 3. WOW!!! Dette ble jo bare helt nydelig=)!!!! Gleder meg til å se flere bilder av alle prosjektene=)! Har sikklet litt på den malingen jeg også....;)!

  Ha en super helg og kos deg med malingskosten=)! Jeg venter spent på resultat bilder=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 4. Hej
  så härliga ting och bilder du visar...
  jag önskar dig en mysig helg!
  kram
  sandra

  SvarSlett
 5. Oh my, what a beautiful home!!! And your photos are lovely!!!
  Thank you so much for stopping by my blog and for your sweet comment, I really appreciate it!
  So glad you stopped by so that I could find your wonderful blog.
  Hope you have a great weekend.
  Sincerely,
  Melinda

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)