mandag 14. november 2011

Eventyrlig...

...blir det når Nysgjerrig-Petra er i farta folkens huttetu og i dag begynner jeg med  snuse rundt i en meget spennede leilighet!Her er antikviteter og rariteter i salig blanding,- en krokodille i stuen for eksempel...ikke vanlig hos hvermannsen,kan det være Crocodile Dundee vi titter inn hos;)
Det var jo en spennende actioneventyrfilm en gang for lenge siden ihertfall,og hjemmet her er nesten som et eventyr det også synes jeg!Til og med hagen er jo duket for et lite romantisk eventyr,ikke sant?Hva med den fantastiske sengen på pike-rommet...slike ser vi bare på film!Artig å se alt hva beboerne her har samlet på og valgt av interiør,det gir jo assosiasjoner og idèer om de som bor her...og akkurat slik skal det jo være i et hjem også...det skal gjenspeile personlig smak og "være deg"!Og da er det så spennende og gøy og ikke minst inspirerende når man dumper borti slike hjem som dette som jeg fant her ,dette ligner slettes ikke på ganske mange andre hjem jeg stikker min ytterst nysgjerrige nese inn:mange er til det kjedsommelige like hverandres rundtomkring på min ferd i blogglandia og på nettet ellers.Så derfor er det ekstra gøy å begynne uka i dette lille helt spesielle universet,her kommer jeg til å bruke mye tid og kose meg med  studere alle detaljene i hvert et bilde...
du også håper jeg?

4 kommentarer:

 1. Herlighet for et hjem...er nok noen kunstnere som bor her vil jeg tro;o) Takk for alltid inspirerende innlegg her hos deg, og god førjulstid til deg fra meg

  SvarSlett
 2. Oj ja i det hemmet fanns det mycket att vila ögonen på. Saker högt och lågt. Jag gillar väl det mesta utom uppstoppade djur, där går min gräns, tycker de är äckliga. Har nog alltid tyckt att de är det och horn...alla har vi väl våra egenheter. Sängen i flickrummer var härlig! Hoppas din helg varit fin.
  Kram Pia

  SvarSlett
 3. Ja, takk!! Flytter rett inn jeg!! Ingen problemer=)!!! Så utrolig mange tøffe/stilige/vakre detaljer!!! Jeg må studere litt til....=)!!

  Ha en herlig uke søte du!!
  Klemmer!

  SvarSlett
 4. What a romantic place to live
  X
  Viera VT Interiors

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)