fredag 21. oktober 2011

neimen Heisann.......tenkte jeg i mitt stille sinn,da jeg tidligere i dag fikk en stakket stund for meg selv på Ìde Skeidar i formiddag.Gubben skulle nemlig myse litt på biler og mente at det kunne umulig  være i madamens interesse!!?? Det var nok et hint...som jeg tok på direkten - jeg var storveges fornøyd siden vi hadde vært og kjøpt ny vaskemaskin,så da tenkte jeg det var beste å være kjekke taus og la han få tusle med sitt i fred og ro!Så da fant jeg på at han kunne slippe meg av på Ìde Skeidar...det blir så sjelden jeg tar turen ditt i og med det ligger litt utenfor allfarvei,så nå skulle jeg benytte meg! Hadde ikke før kommet inn døren før jeg begynte å se fine ting jeg mer enn gjerne skulle hatt i heimen,men i dag var det vaskemaskin som stod på menyen og jeg bet tennene standhaftig sammen og stod i mot en heeeel del andre fristelser!Enn så lenge,hehe!Noen av tingene ble lagt på minnebrikken og står i stor fare for å komme hit til Åregjerdet Zoo og Galehus ved en senere anledning!!!
Og det var inne blant reolene og fristelsen jeg begynte å snakke stille med meg selv..for "Hårre heise det" sa det inni meg da jeg kom over noen nyyydelige lingardiner!Senere en "Dæsken Drule" lampeskjerm!Og sånn fortsatte det...jeg tror det var særdeles bra det var bare med meg selv jeg snakket,for kraft-utrrykkene ble saftigere og saftigere etterhvert som øynene gikk på kryss og tvers!
La fort merke til at mange av produktene var merket Eightmood og hadde rålekker emballasje!"Hmmm...jaså,hva er det slags merke da?"
Så selvfølgelig måtte jeg hjem og granske nærmere mitt nye bekjent-
skap,og her har jeg funnet frem noe tøffe bilder også.Det jeg kikket på der inne fra Eightmood var mer i den romantiske/country/franske stilen...men ser jo at dette merket har MYE å velge mellom.
Eightmoods ble startet i 2010 av svenskene Jørgen og Maria Johnson,som ville skape noe nytt ppå markedet!Litt rocka,litt tattoo,litt Ed Hardy!Ta en titt på kolleksjonen til 8moods :)


made me in a good mood :)

1 kommentar:

 1. Hihi Tove...
  Du får meg alltid til å smile.
  Ser deg for meg på Skeidar :-)))
  Å kjenner meg igjen også ;-)
  De har mye lekkert på Skeidar.
  Å bildene du viser her
  var jo knall lekre!!!!

  Riktig god helg!
  Klem fra meg

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)