torsdag 6. oktober 2011

jul meg her,og jul meg der....

...ja nå gjør den inntog for fullt!Altfor tidlig spør du meg,blir liksom ikke like koslig når det er jul i butikker og på blogger allerede nå!
Dog skal jeg innrømme at jeg har begynt å pjaske på tanken med å lage julekort og sådant...i år skal det gjøres i god tid for i fjor må jeg rødmende innrømme at det rett og slett kokte vekk i kål!!!Flause.Så skulle jeg lage nyttårskort istedet tenkte jeg...tror du det skjedde da?Neeida...så da skulle jeg heller lage noen skikkelig påskekort! Men
det skjedde jo ikke det heller, så jeg har virkelig et inntrykk å gjenopprette...huff!
piiinlig!
Men sånn bortsett fra det prosjektet skal nok julen få vente pittelitt til her til gards!Noe som likevel glir rett igjennom sensuren er en viss christmas collection....
Noa Noa sin nyeste kolleksjon inntar i desse dager butikkene,som nevnt tidligere er vi så heldige å ha Lille Venn her i Langevågen som selger Noa Noa,og i Åle-Byen har Gullhår egen Noa Noa butikk i byens godeste(farligste) gate,et aldeles lite paradis med en ypperlig samling butikker man helst skulle vært lotto-millionær for å bevege seg gjennom!
Synes egentlig ikke det er så mye christmas' ete med denne kolleksjonen jeg,her ser jeg masse klær en viss snuppeline kunne hatt seg og brukt året rundt!!Mye fint!
Elsker fargene,den duse rosa og den grønnturkise..alt det fine som er strikket, og tyllskjørt kunne jeg vel tenkt meg i alle farger til henne,men akkurat der er hun visst ikke helt enig :/
Lange knestrømper er også pyton synes hun...
mens moren elsker det!
Synes det er ganske fortærende at desse frøknene begynner å få sine egne meninger om hva de skal ha på seg så tidlig...kunne godt ventet noen år til!Merkelig nok ble Martine mer enn fornøyd etter en handletur på Wow som hadde halv pris på hele butikken forrige uke..jeg var visst heldig med det i det minste,skal love det like godt kunne vært omvendt og det må ansees som høyrisiko å handle klær uten hennes samtykke!!!Greit å få kjøpt inn litt skoleklær  når det er sånne tilbud,men var det opp til meg skulle den unge damen gått i slike klær som dette hele tiden!!!!Men når man er apekatt og klætrer i trær,ruller seg i søyler og er utpreget flink til å få hull i klærne så må man kle seg deretter!Så får det heller være ekstra stas å få pynte seg litt når det er noe ekstra som skal skje.Tross alt vil jeg først og fremst ha ei trulte som glir inn i apekatt-rollen med glans,leker og har det gøy!Så får hun være "prinsesse" på deltid...vi har nemlig blitt levende overbevist om at det bor en prinsesse i alle jenter etter at vi i formiddag koste oss med den nyeste Barbie-filmen Prinsesse Akademiet som rett og slett var kjempeflott!Til og med Linusen vår med kokrøde kinn,"dette" nese og en god porsjon influense storkoste seg!(Og kunne konstatere for resten av familien at selv om han var syk så skulle vi nå jammen være glad for at vikke levde under svartedauden!
Og mamsen som låg bak ryggen på Martine må innrømme hun smugtittet og koste seg hun også..hett julegavetips:)

1 kommentar:

  1. Å så mye fint, har en jente som faktisk bryr seg ganske så lite om klær...men det kommer seg helt sikkert etter hvert. Så må det være praktisk også da, prinsesse på deltid er jo fint.

    Håper du får ei fin helg, her skinner sola akkurat nå, og det er mye som skulle vært gjort ute i hagen. Fristende å være inne , har tanker om varm eplekake.....god høstklem fra meg.

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)