søndag 4. september 2011

Vi besøker et...

 
...lekkert,lekkert,lekkert hjem som jeg fant her og umiddelbart måtte tyvlåne bildene og dele med dere!!! Nå har bildene lagt som utkast på bloggen her noen dager og imens jeg ser mange andre har lagt ut de samme,men shit au ....sometimes too much of something good is just perfect!Elsker stilen her,lyst og lekkert og med mange lekne innslag!Se bare på bilde nr 3,med  forskjellige lysekroner i taket...eller det perfekte bilde-collage't øverst;festlig!Herlige gulv,det malte med aqua sirups-snitter elsker jeg!Tolix-stolene på kjøkkenet mot krystallkronen i taket..tøft!!Og så ser det faktisk ut som det bor noen her...på virkelig!!!Bindingsverk-hus er forresten så koslige(...og når jeg ser slike tenker jeg på Libertys i London som jeg ennå ikke har vært innom,bare gått eller kjørt forbi.Neste gang,neste gang sier jeg bare;)  *drømme*
Fra London og rett tilbake til Danmark - dere bare mååå få med dere den nye serien som begynner på tv2 på tirsdag "Den som dreper" tror jeg den heter og den var rett og slett rå....jeg og Gubben såg den på Sumo på lørdag og jeg kan nesten ikke vente til neste avsnitt!
Og nå som klokken har passert midnatt og vel så det og akk o ve en ny arbeidsdag venter om ikke mange timene så setter jeg strek for dagens blogging med en enkel konklusjon:
de danskene kan kunsten

-både på interiør og krimserie-fronten!
Godnatt og sweet dreams:)


2 kommentarer:

  1. WOW for et hus, man kan næsten ikke se sig mæt på billederne! Tak for ros til danskerne, krimiserien blev slået stort op i DK men fik faldende seertal efterhånden som afsnittene udspillede sig på tv, tror vi fik lovligt meget gys og drama. Er spændt på hvad nordmændene synes!
    Kram fra Helle

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)