fredag 23. september 2011

Fredag...og....

    ....I am soooo getting ideas here!

       Hutrer,fryser....det regner som aldri før (!),det er fredag og selveste kosedagen!Og da må man jo bare gjøre det så koslig som mulig!Varme deilige høstfarger!Fyre opp!Noe godt å spise!Litt romantikk?(eller helst mye!)Jeg får ideer folkens,jeg får ideer!Og drømmer meg enda lenger vekk enn bare en helt vanlig kose-fredag,jeg har jo selvsagt havnet langt inni vil-gifte-meg-drømmene mine igjen.Men om det mot alle forutsetninger skulle bli litt romantikk i løpet av kvelden så kunne man jo håpe på et resultat slik jeg kan få stelle i stand  bryllup som på desse miste-pusten-bildene som jeg fant  her !!!??? Dette var fantastisk vakkert!Nydelige farger!Og såå fine blomster!Jeg har heldigvis skjønne roser på bordet i nesten samme farge,de har nesten stått i to uker nå,snille søster Linda kom med bukett til meg da jeg ble sykmeldt..takk!!Kjekt å ha på bordet i griseværet!Og sannsynligvis det nærmeste jeg kommer meg noe à la dette bryllupet her!Men en blomst gir mye glede det, så jeg anbefaler derfor alle kjekke karer der ute å overraske sine bedre halvdeler med en flott bukett i dag!(Da får dere nok både en stjerne og to!)Her i Langevågen lager de lekre buketter både på Gavehuset og Blomsterbinderiet,det er bare å slå til!En bukett er til enda mer glede når den kommer overraskende!Og til alle dere damer som er inneforstått med at noen blomster fra herremannane ikke kommer dalende hverken i kveld eller så ofte ellers så kjøp selv!Jeg tar en L'Oreal og sier
Because you're worth it:)

Fin fredag,med eller uten blomster og romantikk,men
ihvertfall med høy kosefaktor:)

4 kommentarer:

 1. Her er det bare én ting å si: WOW!

  SvarSlett
 2. Å du store tid, er bare innom for å ønske deg en nydelig helg min venn....klemklem

  SvarSlett
 3. Beutiful !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.happy weekend...love from me....xxx..

  SvarSlett
 4. Fantastisk vakkre rosa toner. Og den store bordekorasjonen er jo helt dån.
  Leste meg litt nedover igjen. Phøy du skriver fortere enn jeg rekker å henge med jo .hihih.

  Så reportasjen i var det vakre hjem og interiør tro med colettis hjem. Da satt jeg og dånte bokstavelig talt. hennes hjem er så vakkert. MEn! Harman/hansson, helt ærlig så er jeg lei. Det blir for mye av det samme om og om igjen. Dessuten er det åpenbar manko på norske hjem i disse bladene synes jeg. Veldig dumt.

  Helg? Hm her har minstemann 14 års dag.Utrolig deilig dag uten et lass familie innom.Det kommer til uka derimot. Får vel hive meg rundt og bloggifiserte alt til det. ;-)

  Stor helgaklem!

  LineCathrin

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)