tirsdag 13. september 2011

det gjelder å smi...


Tyrker'n med storebror Jakob:)


...mens jernet er varmt.Det gjelder nok det meste her i livet,men jeg må nok innrømme at jeg nok en gang har en skjult agenda her med dette innlegget! For det har seg slik at det er en viss kar som har fått smaken på det søta liv,og synes det er stor stas når "kjerringa" skriver positive ting om han på bloggen sin vel og merke etter befaling fra han !Kan det være han er litt pr-kåt?
Siden jeg bare ligger her så er jeg på en måte prisgitt hjelp fra Gubben,så jeg må bare klokelig holde snavla om jeg er misfornøyd.Og så må jeg  blidgjøre han og smiske slik han virkelig oooser av selvtillit og ikke minst arbeidslyst..så får jeg heller skryte litt ekstra  slik karen blir nøgde.Så i dag måtte jeg for all del få med at han løp rundt lysløypa med to av hundene,og ikke før han hadde kommet hjem så var han i gang med gulv-vask!!! Som om ikke det var nok så ordnet han piska'det pc'n til meg også,slik jeg kan ligge her og lage blogginnlegg på blogginnlegg mens han svetter og strever.(joda,det har sine fordeler med å være sengesofaliggende;)Så jammen skal du få ditt velfortjente skryt ...blir imponert rett og slett!
Og når han etter eget utsagn er vill som en tyrker i sengen så skjønner vel alle at Gubben rett og slett er ganske så perfekt, og jeg får vel kanskje håpe på å få meg en "tyrkershot"?


2 kommentarer:

  1. Ha, ha, festlig skrevet!!
    Og du? Husk nå innstendig å hilse til den flotte, omtenksomme, tøffe, spreke, arbeidsvillige og ville tyrkeren. :) Skal si du er heldig;))

    Ønsker deg en glad høstdag!    Anette Willemine

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)