onsdag 6. juli 2011

blomsterpiken....

...Martine var ikke så helt giret på å bli med mamma'n sin på tur i går,men siden moren ikke gir seg så lett og er litt opptatt av at ungene skal bevege seg litt så klarte jeg å drage henne med meg.
 Det var selvfølgelig stas å få velge tur-rute selv,og enda gøyere ble det når Martine fant ut at hun skulle plukke blomster...akkurat slik mamma'n alltid har likt å gjøre,helt i fra barndommen av.
Jo lengre vi gikk,jo flere sorter fant vi...veikanter,enger og skog bydde på den ene varianten vakrere enn den andre!
Og gjett om det var ei viss frøken som var strålende fornøyd med den fiiine buketten sin,som til og med duftet helt fantastisk:)
 Og ingen vase kan måle seg med et akkurat helt passelig kjøkkenglass Det viste seg at vi huset et par blomsterpiker til i heimen,både Hanne og Fluffy måtte snuse litt på det som kom på bordet...om de hadde litt flaks kunne det jo hende det var spisende?Men neida...det luktet bare deilig,smaken var ikke noe å skryte av nei!
Så herlig det har vært med en smak av sommer....husets firbente som har gått ut og inn av huset som de vil,ungene som har badet,hoppet i trampoline,vært på picnic..spist iser med jevne intervall gjennom dagen,og forsyne meg var ikke blåbæra i hagen blitt blå og moden og da var lykken fullkommen må vite!Mamsen  har bedrevet husarbeid riktignok,- men en liten halvtime i solstolen på verandaen var nok til en betraktelig friskere farge i kinnene(og en liten tur til drømmeland,hørte meg selv snorke!)!Gubben har spilt fin musikk ute og spadd og spadd...vi skal støpe en plate under ene delen av verandaen og der er det visst endeløst å spa før man treffer berg(skal se vi havner i det store ytlandet i sommer....kommer til å grave til Kina er jeg redd)!X antall klesvasker har fått tørke i varmen fra solen,vinduene i ihvertfall en etasje er nyvasket og stuen er ommøblert og vasket og nesten i representabel stand!Kommer nok til å sovne med et fornøyd smil i kveld...at det nå både tordner og lyner ute og regnet er i kjømda det får bare være...en dag eller to med sol innimellom og jeg er fornøyd...skal nok ta vare på

    den gode sommerfølelsen :)

2 kommentarer:

  1. Åhh vilken söt liten blomster flicka....Kram Johanna

    SvarSlett
  2. En vacker blomma till dotter bland de andra blomsterna! Ja nu frossar man i buketter här, hoppas inte allt hinner blomma över nu när vi är borta en vecka. Jag pratade med en granne som gratulerat en vän på 80-års dagen. Han hade plockat 80 olika sorters ängsblommor och givit henne tillsammans med en förteckning över blomstersorterna. Vilket jobb och vilken personlig gåva med uppskattning! Ha en fin dag!
    Kram Pia

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)