torsdag 9. juni 2011

rå hytte....


via ...ja det var den rett og slett,denne saken her synes jeg!!!!!!
Så mye tøffe møbler og interiør,men likevel kjempekoslig tross sin enkelthet!
Og så lyseblå jernseng da...sukk,vil ha -vil ha!!!!!Fargeskalaen i det hele tatt her likte jeg kjempegodt...alt er i perfekt harmoni:)
Den herlige gamle døren,med de koslige små rutene oppe...sukk igjen!
Rammene som henger så tilfeldig og til og med skeivt...hadde det vært hjemme hadde jeg vel rettet på dem for lenge siden men her blir det jo bare skjønt *lol*
Og av en eller annen grunn tenker jeg på lukten av grønnsåpe.....

Er kjempehappy jeg fikk laget et innlegg i dag,en travel dag med masse ærend frem og tilbake og nå skal jeg snart på jobb,data´n har vært skikkelig bøllete og nå sitter jeg her med en gedigen skallebank!(OOoo kjære paracet nå må du virke snart) Men skal se jeg endelig kanskje får postet dette innlegget som jeg begynte på for to dager siden likevel?Det er håp i hengende snøre som vi sier her på Sunnmøre!
Verre har det blitt med give-away trekningen,men den som venter på noe godt....
Og forresten noe veldig godt som har hendt meg i dag er at jeg har hatt tid til å besøke frisøren og det var sannelig på tide,- skjønner ikke helt hva som hadde skjedd jeg men det var kommet en sånn rar farge ettervekst,grå liksom???  (Hildrande du...er det tegn på at jeg begynner  å bli gammel???Hjeeeelp!)
Jaja,nå er jeg ihvertfall fin og fjong igjen og når jeg kom hjem så ventet Vakre Hjem i postkassen på meg...en sniktitt viste maaaange deilige reportasjer og det blir bare en meeeegakosestund når jeg virkelig skal ta meg tid å lese det !!!!!!Passer vel bra nå når det blir langhelg spør du meg:)

langhelg = aaaaldri feil :)


3 kommentarer:

 1. Helt enig, Rå lekker. H aen flott Pinse helg og kos deg med bladet!! kristin

  SvarSlett
 2. Likte alt unntatt villsvinhodet :)

  SvarSlett
 3. Tänkte skriva att jag gillade det mesta utom det uppstoppade vildsvinshuvudet, ser att fler tyckte som jag...smiler. Mycket ruff industristil, något jag gärna tittar på på bilder, men inte hemma hos mig. Annars säljer jag mycket i industristil på Tradera. Dörren var ju det finaste av alltihop, jag säger som du suck!!! Hoppas allt har löst sig med dina dator problem. Jag har äntligen unnat mig lite bloggtid. Vädret har varit så underbart här att man nästan bosatt sig ute dygnet runt...
  Kram Pia

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)