torsdag 9. juni 2011

one lucky lady....

via 
...men det skulle vært 103!!!! For jeg har så lyst å takke alle som har lagt seg til som følger,alle som besøker meg enten daglig eller sånn dann og vann,og alle som legger igjen hyggelige kommentarer - jeg skulle så gjerne premiert dere alle:)
Men denne gangen har vi bare en vinner....forhåpentligvis heldig sådan,men det gjenstår å se for premien får være en overraskelse enn så lenge...det finner du ut når den kommer i posten til deg kjære Tine fra bloggen Tines kreative hjørne                    husk nå bare å send meg postadressen din slik jeg kan få pakken avgårde!!!
- og dere andre skal få se hva premien er om noen dager slik at Tine kan få leve enda litt til i spenning!Tilfeldighetene råder og ikke før har jeg selv klikket meg inn hos Tine for å fortelle den gode nyheten før jeg ser at hun også har en kjempeflott give-away,så sveip innom hennes fine blogg du også!


gratulerer :)2 kommentarer:

 1. Hei Tove, heldige Tine da. Så flotte bilder fra hytta i forrige innlegg.....det første som jeg legger merke til er jernsenga, alltid ønsket meg en slik. Så tar praktikeren over, og lurer på om det er kaldt der om vuntern...
  Vi drar utover til kysten for en herlig langhelg, og et vakre hjem hadde passet perfekt som lektyre i solveggen. Ha en superfin langhelg....klem fra Mona

  SvarSlett
 2. Åh så spennened!!!
  Og så jeg som aldri vinner noe da
  Tusen takk!!!
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)