søndag 22. mai 2011

og sånn gikk det med den saken........


...sånn passelig,kan vel være passelig beskrivelse etter at Frøken Andersen både har vært en runde i brukt-butikker og til og med fått med seg et loppemarked!
Som regel jobber jo hun hver eneste lørdag så sådanne aktiviteter er som regel en umulighet,og sanneleg det seier eg dykk; det var søren ikke mye å trakte etter heller!Men jeg håper at ikke alle loppemarked er like dårlig organisert som det som var på Åse Skole i helgen...der var det virkelig ikke tatt stilling til at det kunne komme en del mennesker.Galne mennekser sådan...ikke rart det blir krig i verden tenker nå jeg sånn litt stille inni meg når man ser hvor tulne enkelte kan bli...folkeskikk blir visst lagt igjen hjemme for de mest desperate ....
Et så stappende fullt lokale ga meg assosiasjoner til å være sild i tønne...absolutt ikke noe å trakte etter det heller akkurat!
Jeg kom en time etter de hadde åpnet og klok av skade til neste gang jeg får mulighet til å være med på noe slikt så må man tydeligvis møte opp i meeeget god tid før dørene åpnes,mon tro om man rett og slett bør overnatte i telt foran inngangen for å være på den sikre side??? *blunk,blunk*

Iallefullefall etter å ha prøvd å få oversikten og snust med mitt skarpe blikk gjennom alt sarvet som man kunne få kjøpe så kunne det kjapt konstateres at her var det ikke mye å hente.Et herlig bord med hvitt understell og slik turkis-grønn overflate fra hine,hårde dager falt i særdeles god smak,men var selvsagt solgt!Om den heldige kjøperen by any luck skulle titte innom sammensuriumet mitt så er jeg meget  velvillig innstilt  til å kjøpe det fra deg igjen altså:))))

Jaja...sånn kan det gå.Litt mer helle hadde jeg med meg da jeg og Gubbisen var på en liten runde og besøkte bruktbutikker...vel ihvertfall et par stykker.
Her var det også mye rart og slett ikke de helt store enorme fristelsene man hadde håpet på ...men jeg investerte i et par gamle lampeskjermer som jeg har en finurlig plan med allerede!Og back-up planer har jeg også allerede lagt,om ikke den første går igjennom!Så lampeskjermene skal ihvertfall få gjøre nytte av seg!

Og når vi er inne på gamle ting og tang og den sjargongen der,så må jeg bare fortelle om et herlig og tilfeldig "besøk" jeg fikk gleden av!
Ute på tur med dogsa her i går så stoppet jeg opp og snakket med ei herlig dame som hadde det travelt med å røske opp løvetann utenfor en mellomting av en liten sjøbud og et naust.Vi ble jo stående og oj´e oss litt over all denne hersens løvetannen ..og før jeg visste ordet av det var jeg invitert inn i dette lille paradiset av et lokale.Aldri før har jeg vel ønsket mer at jeg hadde et lite snertent kamera med meg på tursom jeg plutselig kunne dra frem og knipse i vei...men mitt kamera er ikke lite og snertent og får derfor sjelden være med på tur.Og på den annen side sett hadde det nok sett litt fjollete ut om jeg skulle ta bilder der inne,siden mannen til denne damen er en meget profesjonell og dyktig fotograf,men drømme kan man jo alltids gjøre!
Med tanke på den gamle ærverdige Slinningsbuda som jeg skrev om for et par tre innlegg siden så var dette slik jeg ser for meg den kan bli ,bare i mindre format!
Her var det tatt vare på tau,tønner,årer,redskap...i taket hang tre knalltøffe industri-lamper i stål som hun hadde fått fra noen som hadde hatt de i en butikk og skulle kaste dem.Og de hang i en åre!Herlig!Et flott langbord med stoler vitnet om mange koslige sammenkomster...ja det var virkelig helt herlig å få se!
Godt at det finnes noen mennesker rundt omkring som tar vare på det gamle,og lager slike miljø ut av det...jeg smiler bare på tanken ved det flotte lokalet :)

Det var litt om min helg og i morgen er det ny uke igjen,
hva galt skal vi finne på da mon tro?

5 kommentarer:

 1. Godt å høre det er flere som har vært sild i tønne på loppis i helga.. Er ikke bestandig like moro, men det er vel sånn det er... :)

  Ha en fin dag!
  -Mari

  SvarSlett
 2. Har nesten gitt opp loppemarkeder, jeg. Jeg vil virkelig ikke være en del av det hysteriet!
  Men det var veldig fine lampeskjermer du har fått tak i, da.
  Og så drar jeg kjensel på brudeparet vi ser i bakgrunnen :)

  SvarSlett
 3. Lampskärmar kan man inte få för många av.....
  gäller bara att få tid att fixa till dem också.
  Ha en bra vecka.
  Ullamariaklem

  SvarSlett
 4. Hade gärna följt med dig in på husesyn, låter som det var något alldeles speciellt. Ska bli spännande att se vad du hittar på med lampskärmarna...? Jag håller med dig om folks beteende på loppisarna, jag har nästan helt tappat lusten till att gå. De sämsta instinkterna kommer fram, sist var det en kvinna som stod och slog mig i ryggen... Och de springer värre än gaseller, vad tror de att de lyckas fånga på de få sekunderna det tar för oss andra att gå in?
  Ha en fin dag!
  Kram Pia

  SvarSlett
 5. Det kan vara en fara för livet att besöka loppisar, det har jag fått uppleva flera gånger, hoppas dagen din varit bra, kram VIOLA

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)