fredag 8. april 2011

spicy......... ...er dette hjemmet med et sterkt innslag av østens kultur og mystikk ! Som vi forøvrig finner mye av i butikkene nå for tiden...personlig er jeg ikke helt "der" men visst er det festlig...spesielt når det blir så  friskt og gjennomført som her!!! 
Jeg kunne jo glatt tatt dette tøffe skapet for eksempel!!!Med innhold,takk
Det var godt med en liten fargeklatt som denne en fredagsmorgen når jeg hører så det blåser ute og regnet pisker nok mot vinduene om få strakser!Men...jeg klager ikke,bare konstaterer et faktum!!!Har jo lovd meg selv å aldri mer klage på været....etter tsunamien i Japan for noen fredager tilbake innser man enkelt at man ikke har noe å klage over !


Kjenner man ikke et snev av varme og glede når man ser på dette da? Herlig med 
turkis :)                                bilder fra mixr 


En spennende og mystifistisk men også romantisk heim som jeg er ganske så sikker på huser en dame.....kan ikke tro noe mannfolk hadde overlevd i lengre tid her?
Synes jeg ser grønnfargen som hadde kommet sigende i fjeset på min egen Gubbe ihvertfall,om han ved et uhell skulle dette inn *lol*
Jeg derimot,hadde nok storkost meg og gått og studert alt det spennende som gjør denne leiligheten til akkurat det den er...en herlig og ytterst personlig oase:)


      fin fredag folkens :)

4 kommentarer:

 1. Herlige bilder!

  (Og hva er det egentlig med menn og skrekken over fine farger?)

  SvarSlett
 2. Önskar dig en skön fredagskväll ;) Nilla

  SvarSlett
 3. Fine bilder fra et fargerikt hjem. :)
  Ha en riktig god helg!

  SvarSlett
 4. Så herlige og friske bilder!Er inne i en litt turkis og petroliumsfarge modus for tiden og jeg har endel turkis i interiøret som sniker seg inn både her og der:)
  Fortsatt fin helg til deg:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)