torsdag 28. april 2011

lengsel og smerte....

...er av og til et nødvendig onde!Og når målet er nådd,det man smertefullt lengter etter har blitt en realitet, så er det dobbelt så deilig!!! 
Denne lekehytten rev mamsen ut av et interiørblad for mange år siden....vel vitende om at dette var kjærlighet ved første blikk!Tanken har vært å få bygd den her hos oss,og nå føler jeg tiden har kommet!Før det er for sent,Ungene vokser så altfor fort.Men uansett så er ikke bare dette en lekehytte,for meg blir det et smykke i hagen i tillegg!!!Så nå må frøken Andersen finurlig smiske med pappaen sin,den fingernemme fantastiske altmuligmannen(smisker allerede,hihi)!

Her på åregjerdet zoo og galehus er det unger på besøk hver dag,liv og røre rundt husveggene...herlig er det!Godt at vi har et hjem hvor ungene vil komme på besøk!
Tenk så mange kjekke stunder både guttefanter og trultemorer kan få her da?
Minnes selv fra min egen barndom alle stundene som ble tilbrakt i  Trudelutt sin hytte...og kan ikke si annet enn at jeg synes en lekehytte er rett obligatorisk !

karru si´r pappa????

4 kommentarer:

 1. Fin, fin, fin lekehytte! Håper den blir noe av, og at den blir akkurat like fin som den på bildet. :)

  SvarSlett
 2. Sååå nydelig !
  skjønner godt at du er betatt av denne :-)

  Håper det blir som du ønsker...
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott hytte!! Ja, dette blir et nydelig smykke i hagen :). Jeg har selv mange gode barndsomsminner fra lekehytten min :).

  Håper drømmen blir oppfylt!
  Klem Einy

  SvarSlett
 4. Emma fikk lekehytte det året guttaboys ble født..og jammen er det 6 år sia no ;)) hytta er mye brukt..ja vi ligger der også rett som det er ;)) smiske litt til Tove..og vips så står hytta der ;))
  god bedring!!
  klem Anne :))

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)