lørdag 16. april 2011

kjærlighetens farge.... ...gult?Nei,kan ikke si jeg forbinder gulfargen med så mye "love" at det gjør noe!
However så kan selvfølgelig det endres på,så om Gubben ser et snitt til å gjøre romantiske tilnærmelser i påsken kan jeg selvfølgelig få et nytt syn på saken...
 Som vi ser på desse vakre bildene fra Hilton Pittman så kan ihvertfall gult være ganske så skjønt...noe jeg prøver å overbevise meg selv om på hjemmefronten akkurat nå i helgen.For jeg er helt og holdent der at gult må vi ha til påske.Men det er bare det at ånden som kommer og går ihvertfall ikke har kommet...snarere er den sporløst borte og jeg får liksom ikke finger´n ut slik jeg kan lage litt påskestemning i heimen!Men det blir vel etterhvert...i dag har Martinemora malt påskeegg,tulipanene ligger i kjøleskapet på vent,og på loftet finner vi nok en kylling eller tre!Jeg har kjøpt inn gul konditorfarge og tenkte jeg skulle lage muffins med gul glasur,så da får det vel bli bra etterhvert!I morgen er det ihvertfall ukas eneste fridag og da skal alt skje,så da håper jeg ånden har ombestemt seg og kommer min vei og hilser på...om ikke annet for en stakket stund!


               påske + romantikk = sant?


Jeg lever i det evige håpet :)

4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder Tove.
  Lenge leve gul romantikk ;-)
  Her er alt det meste av
  påska kommet på plass.
  Jeg pynter ikke så mye til påske,
  men litt her og litt der ;-)
  Klem

  SvarSlett
 2. Koselige bilder!
  Her lar også ånden vente på seg! Det er første gang jeg skal pynte til påske, siden vi alltid bruker å reise bort...kanskje det er derfor jeg er så rådvill og ikke får ut fingeren!!
  Håper det skjer imorgen!

  Lykke til med å finne ånden!
  God påske :)
  -Einy

  SvarSlett
 3. Så deilige bilder, enig, påske og romtikk hører sammen, hva gjør krim i alt dette?

  SvarSlett
 4. Veldig romantiske bilder dette....pleier å kjøpe blomster selv til helga, og da lurer mannen på om det er noen spesiell anledning....hørt slikt. De har noe å lære ja.

  Her har det blitt pyntet litt på trappa, ellers det Ingrid har laget. Herlig å vite at man ikke skal opp på jobb imorra tidlig....klems

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)