tirsdag 26. april 2011

blek,men fattet.....

...var Gubben i  morgentimenene en strålende 1.påskedagsmorgen.Da kunne madamen fortelle at strenge-tove var i farten (noe som vanligvis betyr trøbbel eller dårlige nyheter!) Da skulle nemlig jeg innta sjefsrollen i heimen og alle skulle gjøre som jeg befalte! (Gjev det hadde vært slik hver eneste dag!!!!)
Et skeptisk Gubbe-trynet kikket mot meg,og ante fare på ferde!!!!

 Jeg forklarte ganske enkelt og greit at i dag er det superflott vær,og i og med at vi ikke hadde satt båten vår på sjøen så blir det fjelltur...Sukkertoppen er målet!(Selv om jeg lekte strenge-tove så var jeg da tross alt litt hensynsfull og tenkte litt på enkelte av familiemedlemmene som ikke hadde vært til fjells på aldri så lenge....)Sukkertoppen er ikke store toppen,314 m.o.h,og det er fint å gå opp for både små og store,og vi skulle likevel den veien siden vi skulle hente storebror Jakob på Valderøya!Med andre ord ganske så perfekt,genialt påtenkt om jeg skal si det selv!!!!
 Blek men fattet aksepterte Gubben dagens planer uten videre protester,det i seg selv var ganske så imponerende!Senere viste det seg at han også kom seg oppetter fjellet uten videre problem...litt ryggsmerter riktignok men pyttsann de gikk over
- her er hele gjengen min vel oppe og ser utover fjord og fjell - fantastisk fint!
 Martine poserer med Sula og Langevågen i bakgrunnen....fineste plass på jord :)
Og her har jammen meg mor selv lurt seg med på et bilde....det skjer ikke hver dag!Men med flotte Ålesund for våre føtter og med snuppeluppa Martine i favnen kan det knapt nok bli finere og da får mamsens kokrøde svette tryne heller tåles:)
Mamsen konstaterer at "oppdrag Sukkertoppen" som hun heller trodde var "mission impossible" kunne kalles en formidabel suksess,og er ganske så fornøyd med seg selv! Vel hjemme igjen fyrte vi opp grillen og koste oss ...x antall unger kom på besøk og alle koste seg!Kvelden ble avsluttet med fotballspilling for gutta boys mens jeg tok med  meg noen trulter i stallen og klappet hester! Og slik har igrunnen påskedagene gått,innimellom jobbing!Vi har vært i fjøre og på fjell,kost oss i hagen og på tur,deilige dager som nå er forbi,men heldigvis er vi inne i en deilig tid.Jeg skal jobbe i kveld...men så er det på an igjen i morgen tidlig på operasjonsbordet for den andre skulderen og jeg skal fungere som enarmet banditt i seks nye uker!Stygt å si det...for ingen liker vel å gå sykmeldt...men det skal av ulike årsaker bli godt :)
     er du klar Slørdahl?

3 kommentarer:

 1. Hi darling welcome home !!!...i hope you have enjoy...did you see that i use your pictures...??? love Ria...xxx...

  SvarSlett
 2. Fantastiske bilder!! Det var et bra initiativ som det ser ut til at hele familien var storfornøyd med :)

  Det høres ut som dere har hatt en bra påske!
  Lykke til med operasjon!
  Klem Einy

  SvarSlett
 3. Det hørtes og så ut som en super tur! Så herlig å se hele banden din. Så flott bilde av deg!! Du ser akkurat så koselig ut som jeg trodde!

  :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)