onsdag 23. mars 2011

er visst ikke alene....

...om å drømme om en Mora-klokke! Og om jeg får det som jeg svært gjerne vil,så skal det en slik en inni heimen i løpet av 2011! Og i dag kom jeg tilfeldigvis over et sted som selger utrolig mange fine antikviteter og deriblant også maaaaaaaange slike klokker...her er bare noen få eksempler fra utvalget.Jeg tar gjerne den på første bildet her!!!
Prisene var heller ikke avskrekkende...lå fra 30000 og oppover!Fraktes over hele Norge!Stedet heter antikk og tradisjon ,ta en titt!!!


Men akkurat nå tikker klokken litt for fort mot natten og sengetid....
sweet dreams everyone :)

3 kommentarer:

 1. Min pappa som var konservator och dekorationsmålare, har målat hundratals klockor när jag var liten. Nya och gamla. Jag vill någon gång försöka finna en han målat och köpa den.
  Har en stående nere i ladugården jag köpt på auktion, men som inte är så gammalt, lite mer fyrkantiga former. Men det är en nybörjare som målat, så jag skall slipa ner det och börja om.
  Ha en fin dag!
  Kram Pia

  SvarSlett
 2. Like these............love Ria............xxx...

  SvarSlett
 3. Lekkert!!!
  Ja, nå vil jeg ha skikkelig vår=)!! Her kom det 15cm med hvit gørr på fredag...da var jeg lite fornøyd;)! Men så kom det store mengder regn(Jippi???), så nå er det heldigvis borte! Gleder meg vilt til å se den nye butikken! Men tror de får seg nettbutikk etterhvert, så om det er langt å reise for å besøke, så får du mulighetene med nettbutikken;)!

  Ha en herlig helg du også!
  Klemmer!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)