mandag 28. februar 2011

What better way.....

...to start a brand new day,a brand new week?
Et utrolig vakkert hjem til inspirasjon og glede....hmm,kanskje en smule frustrasjon også om jeg kjenner etter?For slik kunne jeg tenkt meg å hatt det!
Trøster meg med at det skal bli,det skal bli!Jeg føler jeg har mye av "råmaterialet" - alt som mangler er litt maling og muligens litt hønsenetting om man kunne få Gubben til å skjønne det er utrolig lekkert og tøft...men han ser selvsagt mest ut som et spørsmålstegn og skjønner fint lite av madamens idéer!


Lysekroner ar jeg mange av,...host,hark...jada,ser stadig mange fine og kunne tenkt meg enda flere,må noe rødmende innrømme det,men hvor skal de henges?
Helt tilfeldig på en dør,slik som her???? Rart så lekkert alt ser ut på bilder...men jeg er np en gang slik at jeg liker å lukke igjen døren når jeg sitter på do jeg da,og da kan det fort bli litt upraktisk med en lysekrone som henger og kakker og dingler og dangler.....nei da får jeg slenge en oppi taket på badet istedetfor tenker jeg......
Mmmmm...delikat soverom - lekre farger!Her kunne man sovet godt ja!!!Sengen er jo bare en drøm i seg selv.........
Nei nå fikk man det lille energikicket man trengte for å fortsette i sitt uendelige forsøk på å holde hus og heim i orden og jobbe mot "målet"
Håper du også likte dette og ble inspirert og får en flott start på uken:)
                                    kilde 
         sett noe så lekkert da?

5 kommentarer:

 1. Dette var jo nesten litt i overkant lekkert ....med det mener jeg at det nok ikke er helt realiserbart hos oss. Ser for meg mannen vikle seg inn i en lysekrone på vei inn til badet, samtidig som han utstøter de frykteligste gloser....
  Men lekkert..

  Ha en superfin uke, og takk for titten...klem

  SvarSlett
 2. Sikke nogle fine billeder og 100000 tak for du tænkte på mig det er jeg bare rigtig stolt over. Klem Betina :o)

  SvarSlett
 3. Underbara bilder du visar idag...
  jag tycker dock att det saknas lite små högar med skrynkliga kalsonger och använda handdukar i varje hörn. Det har ju varje normal människa i sitt hem....eller?
  Skumbad brukar jag dock ta, men inget lyxbubbel utan det billiga från supermarket, men det blir STORA bubblor....jag lovar!!!
  kramis ullamaria

  SvarSlett
 4. Tack Tove, nu vill jag genast göra om vardagsrummet till sovrum med ett fristående badkar med tassar... Wonderful!

  SvarSlett
 5. Å herlighet da! Mistet nesten pusten mellom bildene her jeg! Dette var virkelig noe av det vakreste jeg har sett. Hadde ikke vært meg i mot å ha det sånn hjemme...

  Fin blogg du har, legger meg til som følger, jeg:)

  Klem!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)