tirsdag 15. februar 2011

Hermekråker.....

....ja det er de det,gjengen på Stoff & Stil!!! For hva skuer mitt brune øye,når jeg en dag forrige uker sitter og kikker igjennom de nyeste katalogene som kom i posten?
Cath Kidston-kopi de luxe!!!!
Har igrunn ikke helt bestemt meg for hva jeg synes om det....jeg er jo generelt ikke noe særlig for at det lages kopier av noe som allerede finnes,men samtidig er det vel uunngåelig til en viss grad...og så blir det jo billigere og enklere for meg å få tak i stoffet!Hmmmm...dilemma!


Men jeg tror jeg skal la være å mene så mye om det,og bare konstatere at det er prikk likt mønsteret på teskeiene og koppehånddukene som jeg kjøpte i London i fjor,ja hadde til og med give-away på et sett.Så nå er det ikke fritt for at hodet surrer og går og er i gang med å lage nye kjøkkengardiner av nettopp dette stoffet...rutet dobbelt voile 50 06 10
 Her har Stoff & Stil brukt det i en skjønn jentekjole...ja det er mye man kan gjøre dere når kreativiteten blomstrer!(og tidsklemme er et fremmedord kanskje?) Og når jeg får både Stoff & Stil katalogene og Pandurokatalogene,så kribler det jo i hver en nerve i hele kroppen og jeg skriver bestillinger side opp og side ned,så mye morsomt man kunne tenkt seg å hatt i hus både av stoff,papir,gavepapir,kortlagingsutstyr,perler til barna,klistremerker,stoff og så videre og så videre.
Så når jeg da har summert de utallige sidene med artikkelnummer og funnet ut hvor mange tusenlapper det hadde kommet til å blitt,så har bestillingen  en viss  tendens til å bli liggende...usendt!Så kjøper man heller litt nå og da når man er innom butikken......synd vi ikke har Stoff & Stil her oppe i Ålesundsområdet....ikke noe problem å bestille men frakten har jo blitt en hel del dyrere siden tingene blir sendt fra Danmark,og det hadde jo vært kjekt å fått tuslet rundt og studert i selve butikken da,synfare og kjenne på kvalitet etc
 Mange festlige stoff denne gangen,litt sånn retroartig,selv om jeg ikke er helt med på de uglene da!Men hver sin smak,og sånn skal det være....Pompom´er derimot.....det er jeg helt med på og mere til! Må bestilles kjenner jeg!!!! 
Ser for meg nederst på en kommende liftgardin,og kantet rundt en duk eller to....
må nå vel bli skjønt vel?


Men akk o ve...i morgen er dagen for den berømte operasjonen så dette prosjektet må nok bli satt på vent en stund til...dette også,hihi:)
Det kommer nok til å bli en gedigen opphopning av idéer og prosjekt....stakkars meg hvordan skal dette gå;)


 Panduro-katalogene er også fulle av inspirasjon,og maaaaaaaange fine stoff der også kjenner jeg!Stakkars hodet mitt,blir dilemma dette her.De boksene i turkis gikk ihvertfall rett hjem og må erverves kjenner jeg...tenk alt man kan ha på lur oppi...praktisk,praktisk!
Mener på jeg så det på tilbud til 199,- his vår lokale Panduro.forhandler!
Tilda-damene er jo også bare skjønne...
Summer Blues


er navnet på denne serien og joda,jeg tar i mot både summer og blues jeg!
herlige mønstre og farger - 
og det kribler enda mere i det sammensuriumske hode!
Sånn eller sånn kanskje,eller skal jeg lage det sånn??Noen som kjenner seg igjen?
Det rosa lenger nedpå her er jo også bare nyyydelig,og gjør ikke valgets kvaler enklere akkurat!Luksusproblem!


              elle...melle....

2 kommentarer:

 1. Enig, kopier er ikke så morsomt....men kanskje uunngåelig, vakre er stoffene iallefall, Merkelig at det er så billig, men når en summerer så blir det dyrt. Har noen bestillingslister som aldri har blitt sent ja.

  Ha en fin dag videre, her er det herlig solskinn idag....klem

  SvarSlett
 2. Ha, ha jag gör oxkså som du, beställer för tusentals och drömmer mej till allt jag vill ha, och sen blir beställningen liggande och jag köper en sak i sänder i alla fall.
  Men det kanske är tur det, för man gläder sig så mycket mer åt det lilla man kan köpa .
  Drömmar är viktiga att få ha och den härliga lusten av kreativitet som gör att hjärnan tror att man är värsta designern och konstnären och miljonären och arkitekten och .....
  kram ullamaria

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)