tirsdag 1. februar 2011

Flowers please....

 ....for nå har det ene vinduet mitt på kjøkkenet som jeg liker å ha blomstrende planter i stått tomt siden julestjernene gikk ufrivillig dukken! Merkelig så vanskelig det er å rekke "alt" man skal når man er og handler....det er da så deilig å få friske blomster og farge inni heimen...spesielt med det griseværer som besøker Sunnmøre for tiden!Jeg lenger etter perleblomster,hortensia,potteroser og pelargonium....deilige farger og en smak av vår!
 Men kombinasjonen med litt for dårlig tid og et stresset hodet fungerer sjelden godt sammen,ei heller i dette tilfelle så jeg måtte jo bare trøste meg med noen nydelige bilder fra Weheartit så lenge!Håper på litt roligere dager fremover....
ble sykmeldt i går siden jeg forrige uke ble verre av det skulderstyret mitt...nå har det slått seg oppetter nakken og bakhodet og det medfører både hodepine,kvalme og svimmelhet og ganske så lite søvn.Takk Gode Gud for alle mine deilige blader og bøker som jeg kan fordrive tiden med midt på svarte natten :) Blir jo søte drømmer da,selv om øynene er vidåpne og man ikke akkurat sover!
Men nå er det bare 14 dager til operasjon....grrrruer meg noe forferdelig til hele styret,men man må jo bare gjennom det for å forhåpentligvis bli bedre:)
 Oppi alt "elendet" så syns jeg det er kjempetrist å miste flinke,kjekke Elin på jobben...ny sjef medførte forandringer som gjorde at den første så langt er regelrett skviset vekk...så en bukett til Elin og klem fra meg - heldig er den som får henne til arbeidskompanjong og eller ansatt i fremtiden!Det ordner seg nok!
Og Solfrid som sluttet litt tidligere er også savnet....kjekke tauser:)
Og midt i surfingen min på Weheartit måtte jeg jo dra på smilebåndet,-for ikke å snakke om undres....har noen virkelig stjålet min gamle rosa sykkel fra hine hårde dager??? Den var ihvertfall temmelig lik,og rett skjønne her der står pyntet med nydelige blomster! Min stakkars...endte sine levedager på havets bunn da noen etterhvert ikke kunne motstå fristelsen og kaste den uti en dag jeg var på skolen.
Skal si deg det ble noen hakeslepp da jeg malte sykkelen min rosa dengang da,men forsyne meg så herlig den ble:) Hadde gladelig gjort det en gang til!Den fikk ihvertfall gjort mye god nytte for seg i mange år,- syklet med aviser med den med min første afghanske mynde Kim ved min side i flere år..flott start på dagene!
Jaja,får trøste meg med desse vakre blomsterbildene her så lenge...mens jeg grubler på om jeg skal eller ikke skal være med mamsen som ringte og lurte på om jeg ville være med på Shopping i morgen...hmmm...alltid fristende men jeg skulle jo børste hunder og slikt...hmmm....vanskelig den der gitt....

elle,melle......

5 kommentarer:

 1. Yes yes !!! flowers !!! nice !!! sleep well dream soft.....xxx...

  SvarSlett
 2. Herlige bilder du har funnet frem her :) Ønsker deg lykke til med operasjonen. Høres ikke kjekt ut.
  Hvis du har lyst kan du bli med på give awayen hos meg mens du venter :)Velkommen.
  Trude :)

  SvarSlett
 3. Stakkars deg som har så mye smerter og som skal gjennom operasjon og alt.. Imponerende at du holder humøret oppe med dine alltid muntre innlegg..:)
  Her inne var det jo masse deilig vårlig inspirasjon:)
  Og ikke minst: heldiggrisen du som har eid en så søt sykkel, bare så synd at den gikk på sjøen.., genial idé å male den rosa! Jeg har en slik i svart, kanskje jeg skal gjøre det samme med min..:)

  Vitrineskapet er ikke arvet (I wish..), men kjøpt hos landromantikk.no.

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Uff...ja, det er noe herk når kroppsdeler ikke vil virke slik det skal, det vet jeg alt om!! Hell og lykke med operasjonen!!!

  Ikke alltid like enkelt å rekke over alt...tok sin tid før jeg fikk handlet inn også;)! Det ordner seg nok!

  Ha en deilig onsdag og god bedring=)!
  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Låter jobbigt med din smärta och illamående, hoppas din operasion går bra och blir lyckad. Härliga dimmiga bilder du visar...
  Tusen tack för din söta grattis hälsning igår!
  Kram Pia

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)