onsdag 19. januar 2011

Skulle vært synsk.....

 ....for da skulle jeg jammen samlet på den spesielle souveniren jeg tok med meg hjem et år etter jeg hadde vært på hundeutstilling på Otta!
Jeg og en vennine kjørte i gryotta før fuglene feis ,og trafikken var minimal en lørdagsmorgen for sikkert 8-9 år siden. De eneste vi møtte langs veiene var vel rådyr,hjort og masse kråker! Ganske så teite kråker faktisk,som utfordret livet med å stå midt i veien og ikke fly vekk før  i siste liten når vi kom susende nedover Gudbrandsdalen.Lite visste vi,før et par dager etter vi var hjemme igjen,at det faktisk hadde gått galt for en av de fjærkledde,da min onkel påpekte at det var litt av en gallionsfigur jeg hadde fått på bilen min!!!!???? "Hææææ?" sa jeg og skjønte lite....inntil jeg ser en stakkars kråkeskrott som sitter fast midt  frempå bilen min mellom lyktene!Stakkars....nå er jeg ikke så sikker på om jeg egentlig kan tenke meg kråker eller annet sådant på mitt soverom,men at det er råtøft på akkurat dette er det ingen tvil om! Bonytt  roper omtrent ut med overskriften og spør om ikke dette er Norges råeste soverom,og det er da klart det er!!!!!!! Se og nyt:)Jeg skjønte jo allerede før jeg begynte å lese artikkelen at dette måtte være hjemmet til innehaveren av Milla Boutique i Oslo...det er ikke i rent få blad og blogger dette hjemmet har vært avbildet før. Men gode ting blir man aldri mett av.
Dette soverommet er rock´roll,tøft,elegant,rustikt,sexy....bare simpelten  "over the top" på alle måter!Ord blir liksom ikke nok ....
   (trenger pustemaskin,someone call 0911!)

3 kommentarer:

 1. Ja, dette er rett og slett sexy!!!! Leste en artikkel om dette hjemmet i Dagbladet for noen dager siden og jeg ble bergtatt!!! Soverommet er bare sååååå lekkert!!

  Hehehehe...flira godt av kråkehistorien din;)! Du skulle nok tatt vare på skrotten og stoppa den ut...hehehehe!!

  Ha en herlig dag=)!
  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Häftigt med naturmaterial...
  min bror körde på en falk som han stoppat upp.
  Själv skulle jag inte vilja ha såna djur i mitt hus.
  Det får räcka med dammRÅTTOR ;)
  kram ullamaria

  SvarSlett
 3. Wowwwwwwwwwww....beautiful !!..did you get my mail??? love Ria....xxx....

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)