mandag 13. desember 2010

Rødt er julens farge......

Så skjønne pus også da,som til og med matcher soverommet!Her har man visst tenkt på alt *lol*
Herlig stilmix med industrielt vs barokt gullspeil....nydelig og tøft samtidig!
Hildrande du tenker jeg og ser på taklampen...noe så sjønt!!!! Skjønt var forresten heeeele rommet,så gjennomført og lekkert som det går an:)
Hmmm..spørs om jeg ikke må til å lage meg et par slike kranser til å henge i vinduet,-rett stilig spør du meg:)
....men fy søren så lekkert det er med desse lyse,elegante fargene da!!!!!!!
    Driiiitlekkert...selv om det er et noe selvmotsigende utrrykk,hihi.
Lurer på om alle de røde dukene skal få ligge godt nedi kommoden i år jeg,og at jeg heller bare gir alle de lyse og grå dukene en vask istedenfor????Helt hvitt kan jeg nok ikke ha det - litt rødt må det bli,men kanskje en mellomting hadde vært tingen?
Egentlig skulle jo den saken ha vært et problem som var ute av verden på nuværende tidspunkt,da frøken Andersen våknet med store planer søndagsmorgen.Pynte hus,bake pepperkakehus...med mer.Men hvor ble timene av?????Intet skjedde....kan jo hende det var en mening med det slik at jeg kunne få se dette lekre hjemmet først og bli litt inspirert????


den skjebnen,den skjebnen....


bilder fra skøna hem  :)

7 kommentarer:

 1. Helt enig med deg at dette hjemmet er dritt lekkert!! Jeg fikk bekreftet at det går fint å blande ulike stiler og allikevel ha det fint. Men balansen er tynn mellom vellykket og rotete.
  Og at man trenger ikke kritthvite vegger for å ha det lyst og matchende.Sliter litt med tiden du også, da er vi i godt selskap:-)
  Flott dag videre

  SvarSlett
 2. Så vackra bilder det är som att komma in i en Madicken värld!
  Kram Anette

  SvarSlett
 3. Helt utrolig vakkert, det jenterommet.....her hadde det nok blitt en symfoni av rosa i alle sjatteringer, barbie og diverse alt mulig annet, blandet med alt mulig annet. Går det an å ha det så lekkert da...på orntli altså. Dagene fyker bare avgårde nå frem til jul, men det blir vel ei råd som min mor pleier å si. Håper du får en fin uke, kos deg det du kan, og god Lucia...klem

  SvarSlett
 4. Essa....visst er det lekkert folkens...men personlig så mener jeg at det skal bo folk i hjemmene også og da kan det vanskelig se ut som dette...det skal gjerne se ut som det bor folk her i huset ihvertfall,og ikke se ut som et blad....som MOna sier....en herlig blanding av Barbie,Polly og Pet SHop på barnerommet er ikke akkurat stilig,men vi har ihvertfall en fornøyd jente.Vi skal få ha det akkurat som vi vil alle mann - og så har vi lov å drømme litt om kanskje et helt perfekt hjem som slike bilder viser...men jeg har også vansker med å tro at det i virkeligheten ser slik ut til en hver tid...i så fall vil jeg absolutt vite trikset:))))))
  Koslig med alle kommentarer damer - ha en flott uke:))))
  toveklem:)

  SvarSlett
 5. Ja, det kan du :-)
  Takk for at du liker og spørr først
  Klem

  SvarSlett
 6. Søteste deg! Takk for skjønne ord hos meg. Skulle gjerne vært gravid en gang til, men det er jeg nok ikke. Jeg skriver at sangen minner meg om den gangen i 1988 da jeg fikk vite at jeg var gravid med min førstefødte. Og det var den BESTE julegaven jeg fikk i 1988. I dag er han 21 og er en flott ung mann. :o)

  Ønsker deg en fin uke videre!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 7. Jag fattar inte att alla bilder ser så stilrena ut, till och med när det ligger tidningar och paket på golvet.
  Här blir det en enda röra direkt...
  Hur gör dom???
  kram ullamaria

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)