fredag 10. desember 2010

Lys i mørket.......for mørkt er det virkelig ute nå!Svart er rette ordet faktisk!Merkelig hvordan det endrer seg når snøen er vekke,og regnet pisker mot vinduene....en lyd det er svært lenge siden vi har hørt her på desse kanter,så klage får man ikke...men...
det var kosligere med snø da! Og betraktelig større julestemning:)
Men i morgen skal jeg begynne å dra ned fra loftet ting og tang som hører julen til og prøve å skape litt jul i heimen her også....sist jul pyntet jeg i romjulen,det sier vel sitt,hihi!!!Men...det ble da jul likevel,- jeg tok det ikke så aldeles tungt,-sånn ble det det året og man får bare gjøre sitt beste og så blir det som det blir!
Kos er det uansett om kveldene med lys i både lamper og staker....og i bildeserien over kunne jeg rett og slett tenke meg alle lampene!!!Jepp!
Men fikk jeg bare velge en...så skulle jeg gjerne hatt den gulvlampen altså!!!!!
I tillegg til nydelige lamper likte jeg hele fotoserien,nydelige og artig presentasjon ....så gøy å se! Bildene er fra god-bladet campagne-decoration! 
Og noe søtere enn de ungene på øverste bildet skal man vel lete lenge etter? Jeg ble nesten litt inspirert...litt flau over å innrømme det men jeg har enda ikke begynt på julekort,korkje utforming eller skriving.Men idéene kom litt her....hva med f.eks Pisty i den gamle,hvite sengen min med englevinger på???? Hmmm....fint i teorien,umulig i praksis?Kanin med nisselue?Sikkert enda vanskeligere! Vi får se om kreativiteten fløymer i morgen,når livet skal taes med ro,og vi skal bare kose oss...ihvertfall helt til jeg skal på jobb!Nok blogging fra denne kant i dag...det ble noen innlegg på rappen dette her,men det var jo bare så mye mer fristende å sitte her og kose seg litt enn å stryke klær.Men jeg tar en liten økt nå...så slipper jeg kanskje i morgen?
det kjem en dag i morrå,med blanke ark og fargestifter til.....

4 kommentarer:

 1. VELDIG koselige bilder, Tove !
  Tusen takk for så hyggelig kommentar, blir glad e:-) Jobber masse med bilda mine, så det varmer å høre at dei fell i smaK! E har laga me eit filter som e bruka på vedig mange av bilda mine. En overlay. Syns den gir en delikat fargetone.

  Ønsker deg ei herlig helg!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. incredible images!! Love it!!!

  SvarSlett
 3. ååååå det e så kjekt å titte innom bloggen din Tove...Får liksom med meg en del ting "der ut". I og med tida ikkje strekke til med å lese rundt på nettet, kan ej liksom berre titte innom her og få sjå masse vakre bilder :-))
  Ha ei riktig god helg!! Klem Anja

  SvarSlett
 4. Hei Tove,
  tusen takk for kommentaren paa bloggen min!
  Ja, her regner det fra november til mars, saa det lille vi ser av snoe (om vi ser det da) er bare en ekstra bonus!
  Julen forsvinner merkelig nok, saa fort 1. juledag er over, her i USA - ikke som i Norge, nei. Savner norske tradisjoner, men proever aa tilnaerme der det gaar an!
  Ha en fortsatt fin adventid!
  -Sylvi

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)