tirsdag 21. desember 2010

Ganske så

 ...elegant,eller hur???Denne leiligheten som jeg fant i Skøna Hem med hovedfarger i svart og hvitt,kontraster i elegant forening !Litt toile og striper frisker opp og lager prikken over den berømte i´en!Og jeg blir nok en gang påmint at en stol á la dette er noe som bareinn i heimen her!Basta bom!(hører du Gubbe???)
For en frisk,grønn og vårlig farge som regerte her,og Hortensiaene topper det hele Et eget lite bibiliotek hadde heller ikke vært så dumt,må nok innrømme at oppi topplokket er jo det allerede planlagt til den minste detalj:P
Og der bør være plass til hele samlingen min med 
a) Margit Sandemo-romaner
b) Verdenshistorien
c) Interiørblad
Tipper du riktig alternativ ???Skulle nok ikke vært så vanskelig......;P
 Elegant hall/gang....igjen sort som base og konsollbordet er særdeles elegant og et blikkfang sammen med den lekre urnen og taklampen.I´m liking it!!!
 Oh yes....her bor det utvilsomt en dame med sans for fottøy! Hun har nok Carrie Bradshaw-syndromet hun også...i likhet med en viss person som sitter her og klikker,hihi;) Og tapeten,gardinene og det sorte skapet bare bekrefter god smak!
Svarten ta,så var det den lilla-fargen igjen da!Sett noe så lekkert ?
Lilla toile på veggene....h-h-hiver etter pusten her jeg sitter og synes det er rålekkert og vel så det,men kunne jeg hatt det...nope!Så rar jeg er!Jaja,-

de gærne har det godt;)3 kommentarer:

  1. iful........hahahhah!! strange !!! lovely week darling...love love love Ria.....xxxxx

    SvarSlett
  2. er så enig så enig, denne leiligheten- vet ikke hvor mange ganger jeg har sett på denne leiligheten. Noen kunne tro at så mye møster på tapeten på soverommet med stripetge gardiner ikke funket- men det FUNKER!! De stolene er du ikke alene om å ha på I WANT listen.

    riktig god jul til deg Tove.

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)