tirsdag 2. november 2010

LINUS 5 !!!!

                Store-gutten vår Linus som er 5 år i dag!

 Verdens beste Linus og god-gutten til mamma er hele 
5 år i dag!!!!!


Hvordan skjedde det????
Lille åma våra (Farens kallenavn på han da han ble født)har blitt sååå stor,- er nesten litt deprimert her jeg sitter! Men fy...det er selvsagt ikke lov for i dag skal vi være glade og feire denne lille sjarmøren som stråler som ei sol stort sett hele tiden :)


Litt fantete innimellom,det skal ikke stikkes under en stol,men det skal vel man være iblant??? Det sies så...


En raring er han ihvertfall denne karen her. Så veslevoksen og pen i språket til tider,at vi til stadighet blir forundret...hvor tar han det fra???? Lurer på hva denne fyren har vært i tidligere liv!!!!
 Han hadde forresten et gullkorn i går,som eksempel på rariteter som kan komme ut av denne karens munn.
Han satt nemlig på doen og skulle bæsje,og jeg syntes det tok veldig lang tid dette styret hans.SÅ jeg gikk inn og spurte han om ikke det skjedde noe snart?
"jamen den kjøme ikkje,ej kjenne det på bremsevæska!"
!!!???!!!!

Har du bremsevæske i rompa?Ikke jeg ihvertfall,men godt vite hva denne typen er laget av *hihi*


Ihvertfall er han veeeldig snill og god,og raus med koser og klemmer.Treffer du på han må du ikke bli forundret om det vanker en klem,- når han var mindre og vi gikk i butikker kunne han blitt med absolutt alle butikkdamene hjem :)
Og når han sitter og koser med hundene eller kattene,må jeg innrømme jeg "spionerer" på han,- det er så koslig å høre hvordan han småprater med dem med god-stemme og de koser seg alle sammen - en mor/matmor kan bli ganske så rørt :)

Søndag hadde vi familieselskap med Halloween-tema og stor stas...i dag blir det ikke så mye som skjer men vi skal ha oss en tur på lekeland når storesøster Martine er ferdig på skolen. En pakke eller to vanker vel også.Så skal vi be kompiser fra barnehagen til selskap i helgen,så da skulle vel rabbagasten her være fornøyd får vi håpe.I tillegg blir han vel feiret på barnehagen i morgen....hmm,man kan nesten få lyst å være 5 år igjen!!!!!


Gratulerer til vår kjære,herlige gutt - du er sååååå herlig Linus´en våra og vi er så glad i deg!

3 kommentarer:

 1. So sweetie .......congratulations !!! ......happy evening...oooo she is so cute little girl..............love Ria....

  SvarSlett
 2. o no !!! i mean cute little BOY !!!!!.........sorry....when i look at the pictures i thouht o no it is a boy !!...............hahahhahh!! love Ria.....

  SvarSlett
 3. ...men vilken underbar liten kille...helt ljuvlig.
  Lyckliga du!!!
  Kram Ullabella

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)