torsdag 28. oktober 2010

Hver sin smak.....

...når det kommer til lesestoff! Gubben min er uendelig glad i aviser,og side opp og side ned leses i den ene avisvarianten etter den andre.Står det ikke omtrent det samme i alle da????Dette fenomenet overgår min forståelse for avislesning...men skal vel holde snavla siden det slett ikke er utenkelig at han tenker det samme om en viss frues interiørbladapetitt:/  Den avisen jeg har minst forståelse for,er den rosa!Dagens Næringsliv.Noe så kjedelig!!!!!Men akk o ve...skulle jeg ikke få bite de ordene i meg!!! For på søndag kom han med nettopp den rosa og lurte på noe:
"du kjerring,var´kje ditte et bra inngangsparti???"
Kjerringa,selvfølgelig ytterst skeptisk siden våre smaker er som natt og dag,tuslet noe skeptisk bort til Gubben og avisen hans. Der får jeg se et inngangsparti som bare måtte rives ut fortere enn svint,og henges opp blant inspirasjonslappene mine!
Forsyne meg hadde han klart å finne noe som var rett og slett superelegant og stilig...og det var inngangspartiet til dette huset her...som det er klinumulignotpossible å kopiere på nettsidene til sem-johnsen som selger dette aldri så lille kryp-innet på Nordstrand i oslo.Prislappen vil du ikke engang vite!
Jeg har nemlig tenkt ut akkurat hvordan vi skal gjøre det med inngangen her,og visst kan jeg vri litt på planene og stjele litt inspirasjon fra dette huset med det omtalte inngangspartiet....ten points til Gubben:)  (Det skjer ikke ofte,knis)
Og jeg har oppdaget en ny inspirasjonskilde...de bakerste sidene i Dagens Næringsliv er faktisk ganske så interessante....den ene eiendommen flottere enn den andre selges og visst kan man få idéer!

man skal visst skal aldri si aldri ;)


6 kommentarer:

 1. Oj oj undrar vad det kostar. Vissa delar av huset är mycket vackra, men det blir lite too much. Men du har bevisat att man aldrig skall säga aldrig. Ha nu en supermysig fredag och en skön helg!
  Kram Pia

  SvarSlett
 2. Helt enig Pia....huset har nok vært kjempefint,men slik som det fremstår her er det ganske så voldtatt og amerikanisert,så det blir ikke bare litt men veldig too much! Heldigvis hver sin smak:)
  kram til deg også :)))

  SvarSlett
 3. Hei hei,
  Ja så enig - man skal aldri si aldri.... kanskje ikke lenge til furua er tilbake i stua?!?
  Ønsker deg en flott helg som kommer!
  Hilsen fra jentene på ZanZ :)

  SvarSlett
 4. Det kunne jeg fint ha bodd, ja.
  Nordstand, er ikke det et ganske ålreit strøk av byen? (Jeg er trønder, og har svært begrensede geografikunnskaper hva hovedstaden angår...)

  Hvis vi solgte huset, bilen, hytta, båten, firmaet og huset firmaet holder til, og levd på makaroni og ketjshup et år, kunne vi kanskje ha klart det?

  SvarSlett
 5. He he, dei glimtar til av og til. Huset var ihvertfall steikje fint så kan tenke meg at inngangspartiet er vel så bra ;)

  God helg!

  SvarSlett
 6. Kjære Tove, -det ligger en award og venter på deg i bloggen min! =D

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)