onsdag 20. oktober 2010

En liten fargeklatt....

 ...på en grå dag,kan være forfriskende! Det synes ihvertfall jeg dette hjemmet er,med sine nydelige fargesammensetninger og og mønstre som blandes heelt perfekt!


                          Et ganske så lovende inngangsparti.....hva venter ?
 Her er det enda flere glad-farger,må være et rom som gir skikkelig energi-kick og deilig sommerlig følelse......modig blanding av farger :)
Og badet står ikke tilbake for noen av de andre rommene...faktisk er jo dette rett dristig,men søren så gøy da!!!! Veldig kult og stilig!!! :)
Da har jeg fått en liten dose farger og fristelser,-nå venter hjemmets plikter og tre firbeininger som vil ut og gå...på glatten! Snø og glatt ute,men det positive:rene hunder =rent hus!!! Juhuuuuu :))))


Bilder fra Campagne Decoration  (bladet jeg venter i spenning på,- har nettopp tegnet abonnement og det er sååå lovende at jeg kan knapt vente:))
    sett farge på tilværelsen du også :)

8 kommentarer:

 1. ÅH! For eit badekar! :) Ja, eg treng litt farge i dag, i all snøven... Lille julaften kjem han sjelden? Då er det regn som regel? :) Skulle gått an å bestille slikt? Takk for fin helsing, håper dagen din også blir fin!

  Klem E :)

  SvarSlett
 2. Lilla badekar med løveføtter må jo være drømmen da. Tenk å fylle denne fargebomben med deilig, varmt skum og bare flate ut. *drømmer*
  Tusen takk for dagens fargekick. :)

  Skjønner det med snø og rene hunder ja. Her har vi fortsatt fargesprakende høst. Har faktisk vært heldig og ikke hatt så mye regn enda, så sånne skikkelige "sølekakepoter" glimrer ennå med sitt fravær.
  Kos deg masse med de firbente, både ute og inne. :)

  SvarSlett
 3. Jaaa, hurra för färgklattarna i livet...
  Kram

  SvarSlett
 4. Aaa...älskar de lila badkaret! :)

  SvarSlett
 5. Saa herlige farger det var i stua! Og det badet var jo en klasse for deg! Skikkelig glad-farger! :)

  Takk for dagens fargeinsproytning!
  klem Nina

  SvarSlett
 6. Wowwwwww......that purple bath !!!!......amazing !!!....lovely evening.....love Ria....

  SvarSlett
 7. Alåha!! ♥♥♥

  jeg veeeet jeg veeeet... den jakker er sååå fin.. jeg likte plutselig ALT hos ODD MOLLY... de har jo så masse fint i høst.. og strikk...

  hm... lille prinsessen og prinsen må nok først få sitt.. ( herremin for et jafs på lommeboken i disse -allullmåbyttesog allevotterog cheroxog goretexogsnowboardstøvler osv osv osv... ) jeg må nok fri til min snille mann om det skal bli noe ... hihi..

  kos deg.. minus 7 hos oss i dag... brrrrr♥♥

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)