lørdag 4. september 2010

Stakkars Hummer.....

Dette bildet eeeeeeeeelsker jeg! Det har hengt inni kjøkkenskapet mitt i årevis,og jeg smiler hver gang jeg ser på det...for selv om det riktignok er in med retro-tapet så må dette være det mest horrible kjøkkenet jeg noen gang har sett! Så jeg har full medlidenhet med den stakkars hummeren. (Når det er sagt så er jeg litt rar og synes nå synd i alle desse skalldyrene som blir kokt levende jeg da...for en skjebne og lidelse,men det skal jeg ikke gnelle så mye om...)


Så,med et glimt i øyet deler jeg dette vidunderlige bildet med dere...denne tiden er perfekt for å invitere venner eller familie på krabbe...pynt med rognebær,nyper,sopp,lyng,kongler,røtter,rekved,høstblad...lag telysestaker av epler,steiner...dessert kan være friske bær selvplukket ute......denne tiden på året har utrolig mange flotte og helt gratis muligheter - grip dem!

Carpe Diem

3 kommentarer:

 1. Ja jag håller med stackars hummer, men ändå så rolig bild. Ha en skön lördag! Nilla

  SvarSlett
 2. Morsomt bilde.
  Enig. Høsten er for mange lang, tung og trist, men kan gjerast til den beste årstida av alle med litt energi og fantasi, lys og varme.

  Men no er det ut i sola og starte dagen.

  Ciao..

  Eva

  SvarSlett
 3. Hei :) Takk for kommentar på forbrukerkriginnlegget!! Tenker det er spenning i hverdagen hos dere i dag, midt i krigen!! :) Hehe! Det er jo veldig kjekt for oss forbrukere da! :D LIKER det!!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)