søndag 5. september 2010

Mjaaaaaaau....


I dag har jeg og ungene vært på katteutstilling her i Langevågen....bare for å se på alle de flotte kattene!
Og flotte var de...alle på sin måte,men mamsen her er nok 
særdeles svak for Ragdoll,Hellig Birma,Maine Coon og Skogskatt...og så er der i grunnen utrolig mange andre fine også...ja det rett så det jeg gikk og sukket ,mer og mer,fra det ene buret til det andre! 
Må innrømme jeg kunne tenkt meg å kjøpt med meg både en og to og tre...kanskje fire og fem også? Har du vært på katteutstilling noen gang?Anbefaler alle å ta seg en tur...så mye å se:alle de nyyydelige kattene...Martine ble også veldig imponert over "husene" deres...især det med lilla paljetter som lignet på et discotek (!!!),og mange kjekke folk som mer enn gjerne lar deg hilse på og klappe kattene og fortelle om rasen sin.Dette var et koslig gjøremål en søndags formiddag dere :)

3 kommentarer:

 1. So sweet pussys!!.happy evening....love Ria.....

  SvarSlett
 2. Så herlige søte, vi har med vår på hytta og hun storkoser seg virkelig der. Ha en fin søndagskveld og en herlig høstuke....klem fra meg, vi blogges

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Koselig hilsen du la igjen på bloggen min, Kremmerhuset åpner på storsenteret i byen, der som Musikkverket var før. Du er hjertelig velkommen innom:) Vi er så godt i rute at vi sikter på å åpne på førstkommende onsdag, HURRA, gleder meg masse masse:)
  Hilsen Kristine

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)