onsdag 29. september 2010

kosekvelder.......har det blitt mye av i det siste! Når de fantastiske høstdagene stunder mot kveld og natt,synker gradestokken betraktelig og det er faktisk bitende kaldt! Så da har jeg fyrt opp og tent på lys i hver en krik og krok...og sitter her kveld på kveld mutters alene siden Gubben jobber  seg i hjel .Så da er jeg overlatt til meg selv,og må gjøre det beste ut av det.Dermed må jeg også kose meg med meg selv......Frem med pysjen,et godt teppe å tulle seg inn i og tjukke-ragger er et must,minst et par!
Og det er sååå deilig,jeg sitter og beføler meg selv og og sukker henført i nytelse hver gang jeg gjør det!Og jeg får ikke nok...slik er det jo med gode ting!
Frem og tilbake stryker jeg med fingrene - igjen og igjen....;P

Etter 6 uker sykmelding grunnet eksem som skulle fått sykmelding leeenge før så er nemlig hendene mine som nye.Sååå myke og gode,og jeg synes fingrene mine har blitt som tynne som noen fyrstikker attpåtil.Vekke er hevelser,kjøttsår,betennelse og annen styggedom...
Til og med ringer kan jeg ha på fingrene nå...hinter til Gubben!!!

Så det er det jeg sitter og koser meg med om kveldene...stryker på hendene og den nye deilige huden min - det er som et mirakel og jeg syns jeg har nesten fått verdens beste julegave! 


Godt å ta på seg selv av og til *lol*


(bildene er ikke av meg...husker ikke hvor jeg har de fra *rødme*)

6 kommentarer:

 1. Liker den nye siden din!
  Og så flott å høre at du er på bedringens vei -eksem her noe herk!
  Kom over et nytt klesmerke Powell Range (britisk). Du kan jo ta en titt! Utrolig fine ting. Jentene mine har fått litt nattkjoler og dette er topp kvalitet til lav pris!

  Klem fra London.

  SvarSlett
 2. herlig, ny pysj står på ønskelista mi. Du får kose deg som best du kan, så bra at du er bedre av eksemen, har selv barn som er plaget av dette, ikke morro. Her er det nydelig sol, men kaldt om kveldene....ha en koooselig ettermiddag min venn..klem

  SvarSlett
 3. Tack för dina tröstande ord hos mig. Vi saknar vår gamla katt såååå...

  Här har det varit minusgrader två nätter nu. På morgonen är det alldeles vitt i gräset av frost. Vi har inte satt på de elektriska elementen ännu, utan eldar bara i kaminen. Det är kallt inne med.

  Önskar dig en fin höstdag!
  Klem,
  Regina

  SvarSlett
 4. These photos are amazing! Do you remember the site in which you had taken? Thank you!

  A kiss,
  Sarah

  SvarSlett
 5. Sorry Tove, ikke rart du ikke fant det! http://www.powellcraft.co.uk

  Klem fra London

  SvarSlett
 6. Kan godt forstå hvorfor du beføler deg selv - må være fantastisk å kjenne hel og myk hud igjen. Kjenner til den følelsen selv når barna er bra i huden sin.. vil bare struke de hele tiden.

  Begge barna våre er plaget atopisk eksem, bøesøk gjerne vår eksem blogg -
  håper hendene dine holder seg friske lenge :)

  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)